9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd
Open makelaars

Makelaar in Arnhem en omstreken nodig?Wij zijn jouw (t)huisspecialist!

Verkoop

woning

Een bord in de tuin, je woning op Funda en dan maar afwachten…Zo doen wij het dus niet.

Verkoop

Aankoop

woning

Vanzelfsprekend trekken we alle registers Open om jouw perfecte (t)huis te vinden maar we doen nog veel meer.

Aankoop

Hypotheek

advies

Jou een streepje voor geven op andere kopers door van jou de beste koper te maken. Dat is Financieel Visie+ van Open makelaars.

Hypotheek advies

Bel ons niet als je een traditionele makelaar zoekt. Maar ben je op zoek naar een makelaar met een originele, creatieve en krachtige aanpak? Dan zijn wij jouw (t)huisspecialist in Arnhem en omstreken.

We doen het anders. Daar hebben we bewust voor gekozen. We zijn meer dan alleen een makelaar, wij zijn jouw totaaloplossing op woongebied. Van financiering tot verbouwing; wij helpen je. Maar het belangrijkste: wij maken het zoeken, kopen of verkopen van een woning weer leuk.

Maximaal (woon)plezier
Samen een doel bereiken op een open, eigen en prettige manier. Zonder plezier geen succes, zonder succes geen plezier. Ofwel: plezier is de basis van ons succes!

Een voorsprong op de rest
Wij geven je die voorsprong, of je nou koper of verkoper bent. Hoe? Bijvoorbeeld door ons unieke, online zoeksysteem waardoor je sneller je woning vindt. Of door onze 360- en VR-tours door jouw woning waardoor de eerste online bezichtiging al een feit is. Maar ook doordat we weten wat er te koop komt nog voordat het op Funda staat. Hier houdt het niet op hoor, we doen nog veel meer. We hebben niet voor niks een gemiddelde beoordeling van 9,5 op Funda en een 9,8 op advieskeuze.nl.

Creatief & origineel zonder gek te doen
Ondanks dat we af en toe lekker gek doen, zijn we vooral ook lekker normaal. We doen wat we leuk vinden, op onze eigenzinnige manier en het liefst met een gezonde dosis humor. Dit doen we zonder concessies te doen aan onze waarden: kwaliteit, klantiteit, openheid en plezier! Strakke pakken en bla bla is aan ons niet besteed. Ben je verkocht?

Alles in en rondom (t)huis geregeld

Dat is de Open community

Ook jaren na de sleuteloverdracht doen we er alles aan om je zorgeloos van je woning te laten genieten. Daarom hebben we de Open community opgericht; onze totale woonoplossing. Onze Open community is een netwerk van betrouwbare, hoogwaardige en goed geprijsde partijen. Van de beste bouwbedrijven tot de scherpste schilders en de beste badkamermonteurs. You name it, we know them (and we’ve screened them). Zo weet je zeker dat je een partij in de armen neemt die je jouw thuis met een gerust hart kan toevertrouwen. Exclusief toegankelijk voor iedereen die koopt of verkoopt via Open makelaars.

Dan woon je echt goed!
PAS

Voordelen van onze community:

  • Verzekerd van hoogwaardige en goed geprijsde partners
  • De betrouwbaarheid van aangesloten en streng gescreende partijen
  • Jarenlang zorgeloos genieten van je woning
Nieuwsgierig?
Senior man sitting outside drinking coffee and using a laptop
Bieden zonder voorbehoud én zonder risico?
  • 70% van de verkopers kiest voor een bod zonder voorbehoud
  • Vergroot jouw kansen als koper
  • Geen risico’s en kosten voor jou
Open makelaars