9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

Aankoop stap 3: Snel erbij op Funda

Het is geweldig als je je woning vindt voordat hij op Funda staat, maar dat lukt niet altijd. Niet getreurd, ook op Funda zijn we er als de kippen bij!
Dat kan dankzij ons unieke, volledig gepersonaliseerde zoeksysteem: Copaan. Copaan houdt je realtime op de hoogte van het nieuwste woningaanbod op Funda.

Je woonwensen
Binnen je eigen account geef je tot in detail aan wat je zoekt. Het type woning, het oppervlak, het aantal slaapkamers, het budget en nog veel meer. Daarna geef je per wens aan:

– dit is een absolute voorwaarde
– dit wil ik graag
– dit zou mooi zijn.

De wijk
Daarna beoordeel je de wijken in de plaats waar je wilt wonen. Geef de wijk een hartje, een duimpje omhoog of een duimpje omlaag. De woningen in die laatste wijken worden niet getoond. Je ziet in de zoekresultaten dus alleen het interessante aanbod.

De match!
Per woning zie je een matchpercentage. Ook zie je direct wat de plus- en minpunten zijn, op basis van de woonwensen die je hebt aangegeven. Dat maakt het heel makkelijk om te beslissen of je de woning wilt bezichtigen.

Direct in actie
Reageer je op een woning of vraag je een bezichtiging aan? Onze aankoopcoördinatoren krijgen hiervan een seintje en gaan direct aan de slag met het regelen van de bezichtiging.