Afscheid Christiaan, een vertrouwd gezicht.

Afscheid Christiaan

Geregeld wisselen wij, met veel plezier, woningen van eigenaar. Hierin voelen wij ons helemaal thuis. De afgelopen maanden zijn wij op de achtergrond bezig geweest met een nieuwe fase binnen ons bedrijf want Christiaan is per 01-08-2022 teruggetreden als eigenaar van onze bedrijven:

– Open makelaars Arnhem & Nijmegen
– Van Ek Garantiemakelaars Arnhem
– Jacobs makelaardij Nijmegen
– Hypotheek visie Arnhem

Wat je hiervan gemerkt hebt? Helemaal niets! En dat was precies de bedoeling.

Na 12 jaar is het voor Christiaan van der Sanden tijd voor een nieuwe uitdaging. Per 1 augustus 2022 zijn de verantwoordelijken voor de bedrijven Ron Hoogerwerf en Reinier Gunneman.

Ron Hoogerwerf: ‘Sinds 2013 ben ik werkzaam/eigenaar van onze bedrijven en zijn we ondanks de crisistijd flink gegroeid. We doen het anders en zijn meer dan alleen een makelaar: wij zijn de totaaloplossing op woongebied en dat blijven we.’
Reinier Gunneman is sinds 2020 werkzaam / eigenaar bij ons: ‘Je woont pas écht lekker, als alles financieel goed zit. Een streepje voor op andere kopers door van jou de beste koper te maken, dat is wat we (blijven) doen.’

Met Ron als verantwoordelijke voor de makelaardij en Reinier als verantwoordelijke voor de hypotheken verandert er voor klanten in beginsel niet veel. Onze kantoren behouden hun eigen karakter en alle vertrouwde gezichten staan dagelijks klaar.

Wat vanaf 1 september 2022 wel even anders is, is het adres van Open makelaars Nijmegen. Wij verhuizen van de Sint Annastraat 185 hélemaal naar de Sint Annastraat 61. Onze koffiemachine gaat met ons mee dus kom gerust eens langs!