9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

Bieden zonder voorbehoud – vergroot je kansen als koper!

Vergroot je kansen

Het is soms om moedeloos van te worden. Verschijnt er ein-de-lijk weer een geschikt huis op Funda, mag je de strijd aangaan met vijftig andere gretige kopers. Jouw kans? Een paar procent. Wat zou je ervan zeggen als we dat percentage eens met tientallen procenten verhogen? Hoe? Door te bieden zonder voorbehoud!

Wéér overboden…

Een nieuw huis kopen. Het zou één van de leukste en meest spannende momenten uit je leven moeten zijn. In plaats daarvan is het steeds vaker een slopend proces vol teleurstellingen en frustraties.

Nauwelijks aanbod, ook al refresh je Funda ieder uur. Een makelaarskantoor dat lastig te bereiken is… En als er dan een geschikt huis op de markt komt en je al je moed bijeen hebt geschraapt om flink over te bieden, is het antwoord steevast: ‘We moeten u helaas mededelen dat de verkoper op dit moment niet met uw bieding in zee gaat.’ Wéér overboden.

Of toch niet? Voor veel verkopers is het hoogste bod niet altijd het beste bod. Zeker niet als ze snel willen verkopen. Dan draait het om zekerheid. Financiële zekerheid. Dikke kans dus dat jij niet bent afgebluft op het bedrag dat je hebt geboden, maar op de (financiële) voorwaarden.

Bieden zonder voorbehoud met Open makelaars

Jouw financiën, gewoon goed geregeld

Bij Open makelaars willen we klanten die hun huis verkopen natuurlijk zo goed mogelijk helpen met het beste bod. Maar waar we nog veel meer energie van krijgen is jouw uitdaging als woningzoekende. Daarom pakken wij het aankooptraject anders aan. Wij zijn niet jouw traditionele aankoopmakelaar die zegt wel te weten wat jij moet bieden, wij zorgen er écht voor dat jouw bod het winnende bod wordt.

Hoe? Nou, vooral door het financiële plaatje naar voren te halen in het aankoopproces. Door onze nauwe samenwerking met Hypotheek Visie zorgen we ervoor dat jij alle financiële voorwaarden op orde hebt nog voordat jij een huis gaat bezichtigen. Dat betekent dat jij – als het moment daar is – kunt bieden zonder voorbehoud van financiering.

Bieden zonder voorbehoud… Wat?!

Wacht even… bieden zonder voorbehoud? Dan neem ik onnodige risico’s, toch? Integendeel! Door een goed gesprek met onze hypotheekadviseur weet jij precies hoe je ervoor staat en kun je razendsnel schakelen. Je krijgt bovendien direct een hypotheekcertificaat mee, waarmee je bij je eerstvolgende bezichtiging aan de verkoper (én zijn makelaar) kunt aantonen dat jij dat huis kunt betalen. Trust us, dan val je op hoor!

Je moet je hypotheek tóch een keer regelen, waarom dan niet van tevoren? Het voorkomt een hoop stress achteraf. En hoe eerder jij het voor elkaar hebt, hoe eerder jij de woonboulevard op kunt om meubels te scoren!

Bieden zonder voorbehoud met Open makelaars

Bied zonder voorbehoud en bespaar op je bod

Dat jij zonder voorbehoud kunt bieden plaatst je in een bijzonder sterke positie. Zo sterk zelfs dat de kans groot is dat je kunt besparen op de hoogte van je bod. Wat? Minder hoog bieden? Ja! Stel je eens voor dat jij de verkopende partij bent en je krijgt twee biedingen binnen die nagenoeg gelijk zijn. Eentje met voorbehoud van financiering en eentje zonder. Met welk bod zou jij in zee gaan?

En hoeveel zou de bieder met voorbehoud in jouw ogen meer moeten betalen om het voorstel zonder voorbehoud te overtreffen? Tweeduizend? Vijf? Tien? Precies dat bedrag helpen wij je te besparen!

Hypotheek Visie, what’s in it voor jou?

  • Besparen op je bod (zonder voorbehoud)
  • Geen financiële risico’s
  • Minder stress om je financiën
  • Tijd over voor de leuke dingen
  • Eindelijk in staat om een huis te kopen!

En mocht je de hypotheek na ons advies toch niet rond kunnen krijgen, nemen wij de woning of de boete voor onze rekening. Zonder extra kosten voor jou. Dat is onze garantie.

Een goede koper voor jouw huis

Eyeopener: ons plan maakt niet alleen jou als koper sterker, ook voor verkopers is het plan er eentje om in overweging te nemen. Immers, doordat jij weet dat wij goede kopers ‘aan tafel brengen’, weet jij ook dat de kans groot is dat je jouw woning snel en met succes verkoopt.

Geen zes tot acht weken wachten in de wetenschap dat het koopcontract alsnog wordt ontbonden. En je weer van voorafaan kunt beginnen…

Wil jij ook meer succes op de woningmarkt?

Neem direct contact op om eens van gedachten te wisselen.