9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

Binnenkort in de verkoop!

Parkstede Zevenaar

Het project Parkstede is de vijfde fase in de wijk Groot Holthuizen in Zevenaar en bestaat uit 22 woningen waarvan 8 buitenrandwoningen, 12 beneden-/bovenwoningen en 2 twee-onder-één-kapwoningen.

De start verkoop is op zaterdag 29 juni tussen 13:00 en 15:00 uur.

Locatie: Centrum 4.0 , Sleeg 1, 6905BH Zevenaar

Wonen aan de rand van De Stede in Zevenaar betekent wonen met de blik op de horizon en het groene weidelandschap met watergangen. Fase 5 is ontspannen gelegen aan de oostrand van De Stede en vormt een duidelijke en fraaie ligging van de wijk. Project Parkstede onderscheid zich door een moderne, ingetogen en heldere architectuur.

Buitenrandwoningen

De woningen aan de buitenrand kijken uit op een waterrijk en groen landschap, hebben diverse indelingsopties waaronder een compleet programma op de begane grond, de mogelijkheid voor een kantoor met eigen toegangsdeur aan de voorzijde maar ook een slaapkamer/badkamer is goed mogelijk. Deze levensbestendige woning heeft ook twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een uitbreidmogelijkheid voor een dakterras.

Twee-onder-één-kapwoningen

De twee-onder-één-kapwoningen sluiten qua architectuur goed aan op de andere woningen in het plan en hebben beide twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Kenmerkend aan deze woningen is de flexibele basisindeling waardoor er gekozen kan worden om de keuken naar de voorzijde te plaatsen en de woonkamer naar de achterzijde. Voor een compleet woonprogramma op de begane grond kan men kiezen voor een garage met indeling en deze te betrekken bij het woongedeelte. De ruimte kan ook worden ingericht als praktijkruimte.

Benedenwoningen

De benedenwoningen in het binnengebied kenmerken zich door hun brede opzet. Ruim 10 meter breed en 10 meter diep. Hierdoor ontstaat er een forse raampartij aan de achterzijde waardoor veel daglicht de woning betreedt en men kan genieten van de royale tuin. De woningen hebben het volledige programma op de begane grond, twee slaapkamers en een parkeerplaats op eigen terrein.

Bovenwoningen

De ruime woonkamer en keuken bevinden zich op de eerste verdieping en zijn voorzien van een balkon aan de achterzijde. De slaapkamer en bijzondere “open” badkamer bevinden zich op de tweede verdieping. Ook op deze verdieping kijkt men uit ook over het waterrijke en groene gebied.