9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

Eindelijk een huis kopen als starter

  • De financiering van je woning

    Alles draait om snel kunnen schakelen als het moment daar is. Door als starter naast aankoopbegeleiding ook hypotheekadvies in te winnen, kun jij op moment suprême zonder aarzeling toeslaan.

  • Je hypotheek ligt al klaar

    Voor een verkoper is er niets vervelender dan een koper die zijn bod niet kan waarmaken. Door als starter direct de hypotheek van je woning rond te maken, weet je zeker dat je jouw belofte waar kunt maken.

  • Sla toe met het beste bod

    Omdat het aanbod starterswoningen beperkt is, ondervind je als starter vaak de meeste concurrentie op de woningmarkt. Door te bieden zonder voorbehoud maak je jouw bod sterker dan dat van anderen.

community_pas

Alles in en rondom (t)huis geregeld met de Open community

De Open community is voor iedereen die koopt of verkoopt via Open makelaars. Het is een netwerk van betrouwbare, hoogwaardige en goed geprijsde partijen. Van de beste bouwbedrijven tot de scherpst geprijsde schilders en de beste badkamermonteurs. You name it, we know them (and we’ve screened them). Op deze manier weet je zeker dat je een partij in de armen neemt, die je jouw (t)huis met een gerust hart kunt toevertrouwen.

Ontdek de community

Kopers zonder voorbehoud

Kopen met Open makelaars betekent dat je naast aankoopondersteuning ook snel schakelt met een ervaren hypotheekadviseur. Zo konden deze kopers eindelijk hun eerste huis kopen.

"Door in zee te gaan met Open makelaars en hypotheken heb ik binnen een week een huis gekocht. Niet met het hoogste bod, wel met de meeste zekerheid. Ik kon wel janken van geluk! Eindelijk mijn eigen huis!”

Joke (28)Starter in Arnhem

"8 dagen nadat we het huis voor het eerst op Funda hadden gezien was ons bod geaccepteerd. Onmogelijk zonder de snelheid en doortastendheid van Open makelaars. Die hebben echt topwerk geleverd."

Wim (34)Starter in Arnhem
financieel-fit2

Kies voor zekerheid en persoonlijke aandacht

Bij Open makelaars en hypotheken zorgen we er niet alleen voor dat je meer kans maakt op een huis, we garanderen dat je ook financieel zeker blijft. Je persoonlijke adviseur houdt alles nauwlettend in de gaten en trekt meteen aan de bel als er een besparing of verbetering mogelijk is. En met de kwaliteit van onze financiële kunde zit wel goed; we behoren tot de Top drie van Nederland!

Neem contact op

Onze belofte

De beste hypotheek met ons persoonlijke advies

We vertellen je er graag alles over in begrijpelijke taal. Laat je gegevens achter en de eerste stap is al gezet. We nemen hierna snel contact met je op om verder van gedachten te wisselen. Je kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor in Arnhem.