9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

026 Notariaat Fechner

Notariaat

3 reviews

Over deze expert

026 Notariaat Fechner is inmiddels al ruim 7 jaar als onafhankelijk notariskantoor actief. Voordat ik, Paul Fechner, dit kantoor startte ben ik onder meer 12 ½ jaar als notaris verbonden geweest aan Dirkzwager Advocaten en Notarissen te Arnhem en ik ben sinds 1990 in dit vak actief.

Inmiddels heeft ons team van 2 notarissen (Loes Tak en ondergetekende), 3 onroerend goed specialisten en 7 overige notarieel medewerkers al vele kopers en verkopers van woningen en bedrijfspanden bijgestaan. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van het opstellen van samenlevingscontracten, testamenten, huwelijkse voorwaarden, levenstestamenten en oprichtingsakten van stichtingen, verenigingen, B.V.’s en coöperaties.

Wij hebben als filosofie de huisarts te zijn op notarieel gebied. Een luisterend oor voor al je vragen. We zijn helder in onze kosten en we confronteren je niet met onverwachte extra kosten. En met onze jarenlange ervaring houden ook van uitdagingen.

Wat regelen we zoal voor kopers en verkopers van woningen en bedrijfspanden? Wij zorgen er – kort gezegd – voor dat een koper eigenaar wordt van het gekochte, dat hypotheken correct tot stand komen, dat er op de datum van overdracht ruime aandacht is voor de transactie,  maar ook voor de betrokkenen zelf, voor bijkomende juridische adviezen en – niet onbelangrijk – voor een veilig en correct betalingsverkeer. Je kunt er dus zeker van zijn dat je als koper echt eigenaar wordt en geen risico loopt dat je geld weg is en je geen huis hebt. Als verkoper weet je zeker dat je eventuele hypotheek netjes en op tijd wordt afbetaald en dat je op tijd je geld krijgt.

We zijn je graag van dienst. Neem gerust contact met ons op. Tot ziens!

Hartelijke groet,

Team 026 Notariaat Fechner.

Schakel deze expert in voor

  • Overdracht van je nieuwe woning met/zonder hypotheek
  • Oversluiting van je hypotheek
  • Extra hypotheek
  • Samenlevingscontract
  • Huwelijkse-/partnerschapsvoorwaarden
  • Een testament / 2 testamenten
  • Een levenstestament / 2 levenstestamenten
  • Oprichting van een BV
  • Oprichting van stichting/vereniging

Reviews

Plaats review
Naam

L. Konings

Snel, correct en meedenkend. Ik ben zeer tevreden.
Naam

M. el-Harrak

Zeer vakkundig en mensgericht. De notaris nam alle tijd voor mij en tussendoor heeft ze mij ook zeer goede tips gegeven. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding ten opzichte van andere notarissen. Qua prijs kwam dit kantoor als goedkoopste uit de vergelijking. Ik kan dit notariskantoor ten zeerste aanbevelen.
Naam

J. Vermeeren

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde