9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

Atelier Blik

Architect

1 reviews

Over deze expert

Atelier Blik is een architectenbureau gevestigd in Arnhem, opgericht in 2008 door Marije Weijers, architecte.

Visie
De ontwerpen van Atelier Blik eindigen niet bij een mooie gevel. Interieur is een net zo belangrijk onderdeel van het ontwerp, beide disciplines hangen nauw samen met elkaar. Dit vraagt om goed doordachte plattegronden. Een heldere plattegrond is de basis van een goed ontwerp. Een goede plattegrond gaat voorbij zijn buitenmuren, het tuinontwerp stopt niet bij de gevel en het interieur staat niet los van de architectuur. Mijn ontwerpen focussen zich juist op die overgangen.

Soort Projecten
Projecten waar Atelier Blik aan werkt is complexe verbouw, nieuwbouw en herbestemming van (rijks)monumenten. Projecten varieren van een nieuwbouw appartementen complex, vernieuwbouw van een bunkerboerderij, grote verbouwingen met om maat gemaakte meubels tot het herbestemmen van een rijksmonumentale kerk.

 

Actie: Gratis eerste gesprek
Als u een product in de winkel koopt dan weet u wat u krijgt. U heeft het product in handen, u kunt het bekijken en testen. Bij architectuur weet u nog niet wat u krijgt. Daarom is het eerste gesprek bij Atelier Blik gratis. Samen bekijken we of er een klik is op architectuurgebied maar ook persoonlijk vlak. Dit is heel belangrijk want een goed ontwerp kan alleen als er nauw samengewerkt wordt. Zo komen we tot een ontwerp die past bij de locatie, regelgeving en bij jullie woonwensen.

Schakel deze expert in voor

Reviews

Plaats review
Naam

B. Bloem