9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

DIEVORM

Ontwerpbureau

3 reviews

Over deze expert

Wij zijn ontwerpbureau en meubelmakerij Dievorm te Arnhem. Dievorm is door Martijn Ubbels opgericht met als doel unieke ontwerpen te maken voor zowel interieur en exterieur. Een mooi passend ontwerp op maat komt voort uit een samenspel van uw wensen en eigen ideeën, gecombineerd met onze kennis van lijnenspel, verhouding tot de ruimte, techniek en materiaal. In onze ontwerpen zien we uiteindelijk graag de persoonlijke voorkeuren van de klant gecombineerd met rust en ruimtelijkheid. Dit kenmerkt de keukens en kasten op maat en de interieuradviezen.

De vormgeving van onze producten moet zowel esthetisch als functioneel kloppen. Daarom is het praktisch dat het gehele ontwikkelproces in eigen hand is, van ontwerp, tot technische uitwerking, tot productie, tot plaatsing bij u thuis. Dit houdt de communicatielijnen kort en eenvoudig, maar bovenal kunnen er tot in een ver stadium nog aanpassingen worden gedaan aan uw keuken, kast of meubel.

Onze ontwerpen zijn uniek omdat ze geheel afgestemd zijn op uw persoonlijke wensen. Verder mag de vormgeving binnen de grenzen van onze klanten gewaagd zijn. Het persoonlijk contact met onze klanten gedurende het hele ontwikkelproces is daarom onmisbaar. En ten slotte werken wij met zoveel als mogelijk duurzame producten.

Kortom Dievorm beschikt over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan. Verder staat kwaliteit bij ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig. U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie. Verder zorgen wij ervoor dat u geen omkijken naar het geheel heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken. En ten slotte bieden wij u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.

Aanbieding

Heeft u via open makelaars uw huis gekocht of verkocht? Dan krijgt u een kosteloos keukenadvies ter waarde van €350,- euro! Een uur vrijblijvende informatie over hoe uw keuken nog mooier kan worden. Neem contact met ons op via dievorm.nl of bel 06-42313315 en maak uw afspraak!

Schakel deze expert in voor

  • Maatwerk
  • Meubelmaker

Reviews

Plaats review
Naam

N.

Voor onze nieuwe woning in Friesland heeft Dievorm voor de verschillende slaapkamers kledingkasten op maat gemaakt. Ik ben erg positief over het gehele proces, van begin tot eind. Dievorm laat ook zien hoe belangrijk zij de klantbeleving vinden. Martijn en zijn team hebben vakwerk afgeleverd tegen een goede prijs. Dank jullie wel!
Naam

M. de Beer

Het aan de keukentafel gesprek over kasten, industrieel design en wijn ;-) gaf meteen een klik. De persoonlijke aanpak en het uitspreken van een eigen mening gaf de doorslag om verder te gaan en een kast te laten ontwerpen. Hiervoor wordt niet over een nacht ijs gegaan. Na een aantal ontwerpslagen tot een mooi ontwerp gekomen waarin alle wensen zijn opgenomen en waar de technische uitdagingen zijn overkomen. De installatie was vlot en netjes goed is niet goed genoeg voor het team. Ook in after sales is Dievorm een prima partner. Wij zijn heel erg blij met het resultaat. Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres.
Naam

M. Bosma

Wij hebben een prachtige keuken dankzij de professionele, creatieve en zeer deskundige adviezen van Dievorm. Het hele proces van idee naar ontwerp naar uitvoering en plaatsing verliep heel prettig.