9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

HOUSZ.nl

Verhuistools

2 reviews

Over deze expert

HOUSZ.nl stelt zich graag aan je voor!
We zijn een bedrijf gericht op mensen die binnenkort gaan verhuizen. We verkopen leuke tools en cadeautjes om te gebruiken of weg te geven tijdens de spannende fase; de verkoop van je woning en de verhuizing die daarop volgt.

We bedenken en ontwerpen alle producten zelf. Hierbij wordt gelet op een goede prijs kwaliteitsverhouding, praktische maar ook mooie vormgeving en het werken met gerecyclede materialen waar mogelijk.

Het assortiment bestaat o.a. uit de Verhuisstickerbox, Houszwarmingpartybox, Verhuis Cadeaubag en Verhuiskleurkaarten. Ook diverse wenskaarten en verhuisberichten behoren tot
het assortiment. Met de Verhuisstickerbox verhuis je met behulp van gekleurde stickers, voor iedere kamer een andere kleur, heel overzichtelijk en georganiseerd! Is alles ingericht? Tijd
voor een housewarming! Versier het huis met de ballonnen en slingers uit de Houszwarmingpartybox! De Verhuis Cadeaubag bevat o.a. een notitieblokje, sleutelhangers en een sleutel opbergzakje. Ook aan de kids is gedacht met onze leuke Verhuiskleurkaarten of een Verhuis aftelkalender. Ga voor het volledige aanbod, tips en checklisten naar onze website HOUSZ.nl!

We hopen ook jouw verhuizing een stukje leuker te maken met onze tools en cadeautjes!
Vergeet niet te vragen naar de KORTINGSCODE speciaal voor Open Community leden!

Wij wensen jou een ‘Happy New Housz’!
Hartelijke groet,

Kim van Heteren
HOUSZ.nl

Schakel deze expert in voor

  • Verhuisstickerbox
  • Houszwarmingpartybox
  • Verhuis Cadeaubag
  • Verhuiskleurkaarten

Reviews

Plaats review
Naam

Bob

Super goed idee die verhuisstickers! In één oogopslag was te zien waar de doos heen moest en de kamers waren ook goed herkenbaar. Ik zal het zeker aanbevelen.
Naam

Susan

De versieringen van de houszwarmingpartybox zijn zo leuk, ik zou er bijna weer voor verhuizen ;-)