9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

Ikhebeenkamer.nl

Verhuur / hospita

1 reviews

Over deze expert

Heeft u een kamer over thuis en weleens overwogen het te verhuren? Mijn naam is Duzy Ahmad, 28 jaar en met ikhebeenkamer.nl help ik hospita’s in het oosten van ons land. Als jong student in Amsterdam kwam ik tijdens mijn zoektocht naar een kamer tot een ontdekking. Het blijkt dat ruim de helft van de mensen in Nederland te ruim wonen, sterker nog er zijn miljoenen ongebruikte slaapkamers waar niemand wat van af weet. Ondertussen moeten iedere jaar duizenden studenten uren lang gedwongen reizen voor school, omdat ze maar geen kamer tot hun beschikking krijgen. Een al eeuwigdurende probleem.

Vanaf dat moment is het mijn missie geworden om huizenbezitters met een kamer over te matchen met hun ideale huurder. Dit doe ik door het gehele proces uit handen te nemen. Vooral voor huizenbezitters die hier niet bekend mee zijn is professioneel ondersteuning ideaal. Het adverteren, matchen, papierwerk en maandelijkse financiële afhandeling worden verzorgd. Zelfs de check- in en out, opmeten van de woning en bezichtigingen kunnen verzorgd worden. Ook werk ik samen met een bouwbedrijf uit Arnhem voor het onderhoud. Hospita verhuur heeft o.a. de volgende voordelen:

  • Jaarlijks tot €5506,- belastingvrij.
  • De eerste 9 maanden is een proeftermijn. Verhuurder mag zonder opgave van reden de huur opzeggen.
  • Geen invloed op toeslagen en de AOW.

Daarnaast ontstaat er extra gezelschap in huis, daarom is het grootste doel matchen. Wij zoeken een huurder die aansluit op uw interesse’s, leefritme en eisen. Studenten die zich aanmelden bij ikhebeenkamer.nl kiezen bewust voor een hospita kamer. Zij hebben behoefte aan een rustige kamer voor een ultieme focus op school.

Via de Open Community verzorg ik de check-in met 50% korting. Voor het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact opnemen via de button ‘Ik wil verhuren’ op www.ikhebeenkamer.nl

Schakel deze expert in voor

  • Kamerverhuur
  • Hospita

Reviews

Plaats review
Naam

M. Hermsen