9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

Reallabel

Energielabels

0 reviews

Over deze expert

Reallabel is dé vertrouwde leverancier van energielabels voor uw woning. Wij staan garant voor deskundigheid, snelle service en wij hebben géén verborgen kosten.

Goedendag,
Wat fijn dat u de moeite neemt om onze website te bezoeken. Mijn naam is Nigel Broekhuisen en ik ben de oprichter van Reallabel.
Sinds 2021 is er veel veranderd in de energielabelbranche. De wetgeving rondom de bepalingsmethodiek is flink aangescherpt en iedereen die energielabels wil uitgeven moet nu een pittige cursus volgen met een zwaar examen. Waar het vaststellen van een energielabel eerst digitaal kon, is nu een bezoek van een gediplomeerde EPA-adviseur nodig. Een voordeel hiervan is dat elke adviseur tot hetzelfde label komt, waardoor het huidige energielabel betrouwbaarder is dan het oude. Helaas is er ook een nadeel: als gevolg van een groot tekort aan deze adviseurs zijn prijzen en wachttijden voor energielabels onnodig hoog geworden.

Ik wil dit graag anders zien en daarom heb ik Reallabel opgericht: een leverancier van energielabels die een goed en eerlijk product levert. De pijlers van Reallabel zijn deskundigheid, snelle service en eerlijke, transparante prijzen.

Ik hoop dat u Reallabel gebruikt voor uw energielabel.

Schakel deze expert in voor

  • Energielabels