Binnenkort op Funda

Is er meer dan Funda.nl; het effect van sociale media….

Ik vind het zó verschrikkelijk leuk dat ik zulke positieve reacties krijg op mijn werkwijze! Hierdoor krijg ik steeds weer de bevestiging dat ik de goede keus heb gemaakt om, ondanks deze moeilijke markt, voor mezelf te beginnen.

Inmiddels heb ik de eerste aankoopopdrachten en 7 verkoopopdrachten. Afgezien van die leuke reacties die ik krijg als ik mijn werkwijze uitleg vind ik het nog veel leuker dat ik ook van iedereen het vertrouwen heb gekregen. Er is namelijk niemand geweest die zijn woning bij een concurrent in de verkoop heeft gezet na het horen van mijn verhaal!

En als de woning dan in de verkoop staat is het natuurlijk de bedoeling dat er ook mensen komen kijken. Maar hoe zorg je daar nu voor als de woning eenmaal op Funda.nl staat en zonder dat het mijn opdrachtgever gelijk veel extra geld kost zoals bijvoorbeeld een advertentie?

Eén van de mooie tools die ik daarvoor gebruik zijn de sociale media. Ik zal een voorbeeld geven aan de hand van www.twitter.com. Vandaag plaatste ik een paar tweets:

Ik begon met het plaatsen van onderstaande tweet met een link naar de Hommelseweg 418 op mijn website:

tweet Hommelseweg 418

tweet Hommelseweg 418Toen ik vervolgens keek in de statistieken van deze woning waren ze veel(!) hoger dan normaal:

Statistieken Hommelseweg 418

Statistieken Hommelseweg 418Toeval? Misschien wel, daarom plaatste ik een tweede tweet. Ditmaal met 2 links naar de Gabrielstraat en de Jacob Marislaan:

tweet Gabrielstraat vs Jacob Marislaan

tweet Gabrielstraat vs Jacob MarislaanEn weer waren de statistieken veel hoger!

statistieken Jacob Marislaan

statistieken Jacob Marislaan


Statistieken Gabrielstraat

Statistieken Gabrielstraat3 maal is scheepsrecht en dus plaatste ik de laatste tweet, een woning aan de Van Ewijkweg in Oosterbeek met een vraagprijs van € 777.777,=:

Tweet Van Ewijkweg 1 Oosterbeek

Tweet Van Ewijkweg 1 OosterbeekEn weer waren er meer kijkers:

Statistieken Van Ewijkweg 1

Statistieken Van Ewijkweg 1Moraal van dit verhaal:
Met een beetje creativiteit kan je als makelaar best wat extra’s doen zonder dat het je opdrachtgever gelijk iets extra’s kost!

Hartelijke groet,

Christiaan van der Sanden

Tel: 06-144 777 99
E-mail: Christiaan@openmakelaars.nl
Website: www.openmakelaars.nl
Funda: https://www.funda.nl/makelaars/detail/?id=2262
Twitter: https://twitter.com/openmakelaars
LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/christiaanvandersandenrmt

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod