9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

Wij zijn Open makelaars

JPAL-23092023-013

De makelaar die je niet zoekt als je op zoek bent naar een traditionele makelaar. Maar ben je op zoek naar een makelaar met een originele, creatieve en krachtige aanpak? Dan maken wij graag kennis met je.

Wat maakt Open makelaars nu Open?

Hier kan je op rekenen

 • Open en eerlijke communicatie

  We begrijpen dat je alle ins en outs wilt weten en het liefste er zelf met je neus bovenop zit. Zouden wij ook doen ;) Daarom bespreken en delen we gewoon alles met je. We heten niet voor niks Open makelaars.

 • We zijn er (bijna) altijd

  Nog net geen 24/7. We helpen je graag snel en professioneel, ook buiten kantooruren. Dat is, volgens ons, het minste dat je mag verwachten.

 • Gewoon goede service

  Voor ons zo vanzelfsprekend, dat we het eigenlijk bijna niet zouden willen vermelden. We helpen je zoals we zelf ook geholpen willen worden. Gewoon, omdat dat normaal is.

 • Bevlogen vakidioten

  Die het maximale uit zichzelf willen halen en liever niet één, maar twee stappen extra zetten voor het beste resultaat. En ze beschikken allemaal over een gezonde dosis humor (al valt de kwaliteit ervan soms nog wel te betwisten ;) )

Aranka Robben Commercieel medewerker binnendienst
Kim van Heteren Vliegende kiep
Martin Boer Hypotheekadviseur
Stéphanie Versteege Assistent makelaar ARMT
Sergej Jacobs Vastgoedadviseur
Ron Hoogerwerf Makelaar RMT
Iris Derksen Commercieel medewerker binnendienst
Lorena van de Bunt Commercieel medewerker binnendienst

Zo hoor je het eens van een ander!

Ben je benieuwd hoe anderen ons zien? Snappen we! Daarom laten we hier onze opdrachtgevers aan het woord.

review-linda

"Een gedegen onderzoek en dat in combinatie met hun aanpak die echt al op maat was gaf de doorslag om te kiezen voor Open makelaars"

Linda

€100.000,- tot €150.000,-

review-petra-en-ramiero

"Betrouwbaarheid en het gevoel van snel kunnen schakelen, ze zitten niet vast in 'we doen het op één manier''

Petra en Ramiero

€300.000,- tot €400.000,-

review-rinke

"Op een gegeven wordt het heel spannend"

Rinke

€ 500.000,- +

community_pas

Alles in en rondom (t)huis geregeld

Dat is de Open Community

Ook jaren na de sleuteloverdracht doen we er alles aan om je zorgeloos van je woning te laten genieten. Daarom hebben we de Open community opgericht; onze totale woonoplossing. Onze Open community is een netwerk van betrouwbare, hoogwaardige en goed geprijsde partijen. Van de beste bouwbedrijven tot de scherpste schilders en de beste badkamermonteurs. You name it, we know them (and we’ve screened them). Zo weet je zeker dat je een partij in de armen neemt die je jouw thuis met een gerust hart kan toevertrouwen.

 

Ontdek de community

Waar staat Open makelaars voor?

Missie

Wij helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden. Wij werken samen op basis van eerlijkheid, openheid, en respect voor elkaar. Mede daardoor zijn wij trots op wat wij doen en op wie wij zijn. Onze klanten staan OPEN voor een niet traditionele en betrokken aanpak. Dagelijks zoeken wij onze grenzen op om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen op het gebied van aan-verkoop en financierings- vraagstukken rondom wonen. Aan onze medewerkers bieden wij toekomst en ze voelen zich bij ons thuis. Samen gaan wij uitdagingen aan, zorgen we voor duidelijke doelstellingen en werken we aan persoonlijke groei.

Visie

Wij streven er iedere dag naar om de verwachtingen te overtreffen en de meest innovatieve, technologische en hulpvaardige (t)huis- specialist van Nederland te zijn. Daarbij werken we op een onderzoekende en inlevende manier samen en streven wij er continu naar om het vak opnieuw uit te vinden. Wij gaan langdurige relaties aan zodat we kunnen helpen bij elk (t)huis vraagstuk en niet alleen vraag en aanbod bij elkaar brengen. Daarmee wordt een (ver)huisbeleving makkelijker, sneller, toegankelijker en leuker. Bel ons niet als je een traditionele oplossing zoekt!

MVO

Bij Open Makelaars nemen wij de verantwoordelijkheid voor de maatschappij. In onze activiteiten proberen wij rekening te houden met klimaatneutraliteit en circulariteit. Wij zeggen niet alleen dat we mvo werken, we doen het ook echt.

 

Nu in levenden lijve kennismaken?

Leuk! We vertellen je graag alles. Nou ja, bijna alles dan 😉 Laat je gegevens achter, dan bellen we je snel.