Casper Traa

Hypotheekadviseur

Bekijk de video
Meer over Casper

Hypotheekadviseur

Mijn dag begint ’s ochtends met een lekkere kop koffie. Onderweg naar m’n werk geniet ik van een boterham en relaxte muziek in de auto.

Ik word er elke dag weer vrolijk van als ik klanten mag adviseren bij het maken van financiele keuzes voor bijvoorbeeld de aankoop van hun droomhuis. Ik kan er niet zo goed tegen als iets niet lukt wat ik voor ogen heb en denk altijd in creatieve en passende oplossingen. Tijdens m’n lunch eet ik het liefste een tosti en een broodje kroket, maar het blijft meestal bij 6 bruine boterhammen met ham en/of leverworst. En gedurende de dag zijn diverse koekjes altijd welkom.

Na een succesvolle en gezellige werkdag kruip ik ’s avonds achter m’n slagwerkinstrumenten, aangezien muziek van klassiek tot licht, ook een grote passie van mij is. Kortom: Financieel advies, klinkt voor mij als muziek in de oren en stem ik af op de wensen en doelen van mijn klanten.

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod