Chella Roelofsen

De gedreven marketeer!

Bekijk de video
Meer over Chella

Commercieel medewerker

Ik ben een Achterhoeks meisje met een zekere nuchterheid, ik hoef niet zo nodig op de voorgrond. Een marketeer met hands on mentaliteit die de vertaalslag maakt naar de klant in beeld en drukwerk.
Ik hou erg van stijl en vormgeving. Het kan altijd beter en ik hou van nieuwe uitdagingen. Sinds kort ben ik ’s avonds weer te vinden in de balletschool en verder geniet ik intens van mijn 2 kids, mijn e-Bike en een oppashond zo nu en dan. Kiezen blijft soms lastig als het gaat om kleding; na 3 outfits (oké 5) ben ik klaar om te gaan.

Vaak overtreed ik de 11u regel met cappuccino’s en ik vind het erg moeilijk niet te roeren in een latte macchiato. Ik kleur niet graag binnen de lijntjes en knoei graag daarbuiten met InDesign. Ik hou van talen en dat zie je terug op mijn bord: filet American met een eitje én Zaanse mayo, een oerhollandse Elstar of Franse conference peer. Bon appétit!

Kennismaken met ons?

Benieuwd geworden naar de aanpak van Open makelaars? Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod