Frank Ensink

De harde werker achter de schermen!

Bekijk de video
Meer over Frank

Commercieel medewerker

Samen met de verkoper, de fotograaf en de tekstschrijver zorg ik voor het aanmelden van de woning. Voor de verkoper een spannend en belangrijk moment, je kunt namelijk maar 1 keer starten. Het is daarom belangrijk in 1 keer goed van start te gaan en het liefst natuurlijk een vliegende start. De uitdaging ligt voor mij om dit zo soepel mogelijk te laten verkopen. Het is namelijk behoorlijk wat werk, ook voor de verkoper, in het aanleveren van stukken en het verkoopklaar maken van de woning. Tevreden ben ik weer als de woning bovenaan op Funda eruit springt en ik van de verkoper hoor dat ze een succesvol open huis hebben gehad. Wanneer de woning snel verkocht is en ik de koopakte heb opgesteld hoor ik vaak van de verkoper ze blij zijn met het resultaat en bedanken we elkaar voor de fijne samenwerking. Dan weet ik zeker dat we het goed hebben gedaan.

Het liefst kom ik op de fiets naar het werk. Met een rood hoofd kom ik aan, want die extra minuten slaap maken toch het verschil. Even snel omkleden en daarna aan de bak (zwarte koffie). Om 12 uur begint mijn maag te knorren en eet ik een paar boterhammen met kaas van thuis. Of… wanneer de kaas op is een tomaatje met komkommer. Verder maak ik het fruit op welke mijn collega’s laten staan. Het is toch zonde om weg te gooien en smaakt vaak ook nog beter! Overdag houd ik mijn hoofd koel met een groot glas water.

Korte omschrijving werkzaamheden: Aanmelden van nieuwe woningen en maken van koopaktes.

Kennismaken met ons?

Benieuwd geworden naar de aanpak van Open makelaars? Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod