Alles over Jurgen Weikamp

Mijn naam is Jurgen, geboren en getogen in de o zo mooie Achterhoek! De combinatie van rust, gemoedelijkheid en broederschap, maken dat ik volledig verknocht ben aan deze regio en hier dan ook niet meer weg ben te slaan.

In mijn vrije tijd ben ik veelal met mijn gezin of vrienden op pad. Daarnaast houd ik ervan om in de natuur te zijn, dat kan zijn door een stevige wandeling in het bos of door lekker bezig te zijn in de voor- of achtertuin.
Daarnaast voetbal ik op zondagmorgen nog in het 3e elftal van v.v. Etten om het ‘zitvlees’ (wat een kantoorbaan met zich meebrengt) enigszins bij te houden en natuurlijk voor de contacten in het team.

Mijn lunch bestaat doorgaans uit een lekker tosti of paar goed belegde boterhammen met vleeswaren. Daarnaast eet ik vaak nog één of twee stuks fruit. Zonder een goed gevulde maag kan er immers niet optimaal gepresteerd worden! Op zijn tijd kan ik, onze groepsfavoriet, een frikandellenbroodje, ook enorm waarderen!

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod