Laura Schutter

Fanatieke spin in het web

Bekijk de video
Meer over Laura

Office Manager

Ik ben Laura, geboren in Arnhem-Noord, getogen in zuid. Verhuisd naar noord en daar niet meer weg te krijgen. Inmiddels ben ik 1,5 jaar werkzaam bij Open makelaars. Aankoopcoördinator en officemanager in 1. Ik word blij van de sfeer en de energie binnen dit team, samen met het team zorg ik ervoor dat onze klanten uiterst tevreden zijn en ons niet zomaar vergeten. Ik spreek dagelijks woningzoekende om hen woonwensen te bespreken, concreet te maken en te starten met de zoektocht. Geweldig toch om iemand blij te kunnen maken met zijn of haar droomhuis. Daarnaast ondersteun ik Ron bij het nieuwbouwproject Privilege in Zevenaar.
In mijn vrije tijd sport ik graag. Hardlopen en tennis zijn favoriet. Ik ben actief als vrijwilliger binnen de tennisvereniging als voorzitter van de open toernooicommissie. In het weekend ben ik fanatiek tijdens de tennis- competitie. Op maandag loop ik dan vaak wat minder makkelijk.

Ik drink mijn koffie graag zwart met daarbij een glas water met takken en citroen. Ik zing graag mee met gouwe ouwe platen wat vaak niet in de smaak valt bij de collega’s op mij heen. Yoghurt met fruit is mijn favoriete lunchgerecht. Dat verse fruit.. Hmmmmm heerlijk! Doe je ogen dicht en je waant je even op het strand van de Malediven.

Meer weten?

We maken graag kennis met U!

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod