Monique Soetendaal

De vliegende kiep

Bekijk de video
Meer over Monique

Commercieel medewerker - aankoopcoördinator

Als aankoopcoördinator zijn mijn werkzaamheden erg divers. Vergelijk mij maar met een vliegende keep. Ik begin ’s ochtends met het openen van mijn mailbox om direct op de hoogte te zijn van het nieuwe woningaanbod. Dagelijks heb ik contact met woningzoekers die, samen met ons, op zoek willen gaan naar hun droomwoning. Daarnaast is de kans groot dat je mij spreekt wanneer je ons telefonisch benadert. Hoe mijn dag eindigt is vaak een verrassing.

Als enige ‘niet-koffiedrinker’ zorg ik voor mijn dosis cafeïne door mijn verslaving aan groene thee. Dit is voor mij de perfecte start om de dag weer fris te beginnen. Erg verrassend ben ik niet altijd tijdens de lunchbreak, met mijn bruine boterhammen met kipfilet. Maar dit is dan ook wel typerend voor iemand zoals ik die ’s ochtend eigenlijk altijd nét te weinig tijd heeft om haar brood te smeren. Mijn missie om de structuur te behouden binnen de soms hectische omgeving genaamd ‘Open Makelaars’ pak ik iedere ochtend weer met beide handen aan.

Korte omschrijving werkzaamheden: als (waar mogelijk) allereerste(!) op de hoogte te zijn van het nieuwe woning aanbod, verdere aankoopgerelateerde werkzaamheden en het opmaken van koopovereenkomsten.

Meer weten?

We maken graag kennis met U!

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod