9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

Covid-19:
Wij zijn open, maar met een paar restricties.
Covid-19 raakt ons allemaal. Natuurlijk houden ook wij ons aan de regels van de overheid en de adviezen van het RIVM. Hier lees je hoe we werken in deze periode. Veiligheid en gezondheid staan voorop. Van jou als verkoper of koper, van onze eigen medewerkers en van de mensen om ons heen.

Onze voorzorgsmaatregelen gelden specifiek voor de twee momenten waarop er normaal gesproken fysieke aanwezigheid is:
– De waardebepaling van je woning
– De bezichtigingen

Waardebepaling
Een fysieke afspraak kan, maar we beperken deze zoveel mogelijk om de kans op besmetting minimaal te maken. Als de makelaar bij je langs komt, neemt hij voorzorgsmaatregelen: hij schudt geen handen, neemt geen drankje aan en hij bespreekt zijn bevindingen graag met je op gepaste afstand.

Een afspraak via een videoverbinding is altijd mogelijk. Als je daarna besluit met ons in zee te gaan, plannen we een korte fysieke vervolgafspraak in. Uiteraard nemen we daarbij alle voorzorgsmaatregelen in acht.

Bezichtigingen
Fysieke bezichtigingen doen we als er maximaal 4 geïnteresseerden zijn. Met hen plannen we een reguliere individuele bezichtiging in. Tijdens de bezichtiging nemen we natuurlijk alle genoemde voorzorgsmaatregelen in acht.

Bij 5 of meer geïnteresseerden houden we een virtueel open huis via Facebook live. De makelaar komt naar je woning en doet de bezichtiging als een reguliere bezichtiging, maar dan alleen. De tour wordt live gestreamed naar Facebook. Van tevoren en na afloop ontsmet de makelaar deurklinken en trapleuningen. Tijdens de bezichtiging draagt hij handschoenen.