Binnenkort op Funda

Open makelaars en Jacobs makelaardij gaan samen verder!

Nijmegen, 12-9-2018

 

Jacobs makelaardij en Open makelaars gaan samenwerken! Jacobs makelaardij is in 1995 opgericht en is een traditioneel makelaarskantoor. Open makelaars is in 2010 gestart, in crisistijd, en daardoor op een andere en niet-traditionele manier gaan werken.

 

“Eigenlijk dus heel logisch dat we gaan samenwerken” zegt Mark Jacobs. Jacobs makelaardij heeft een goed netwerk en een uitstekende naam opgebouwd en Open makelaars brengt vernieuwing. “Door de handen in één te slaan ontstaat er voor beide kantoren en natuurlijk de verkopers een veel groter netwerk. Open makelaars heeft kantoren in Arnhem, Nijmegen en Ulft en is daarmee 1 van de grootste kantoren van Gelderland.

 

Het toeval wil dat Ben (Jacobs makelaardij) en Mark (Open makelaars) dezelfde achternaam dragen: Jacobs. Hetzelfde beroep in dezelfde stad, waarbij je elkaar regelmatig tegenkomt, met een gelijke achternaam. Dat móet wel af en toe leuke situaties opleveren. In ieder geval met elkaar aan de telefoon. Klanten vragen over en weer of ze familie zijn, termen als ‘oom’ en ‘neef’ zijn zó verzonnen. Maar dat is niet zo.

 

Het contact tussen de twee makelaars is kort geleden intensiever geworden, zo zegt Ben. ‘’We hebben een klik en na een kop koffie kwamen we tot de conclusie dat we graag de krachten wilden bundelen.’’ Samen denken ze, ondanks de krimpende markt, verder te kunnen groeien. Behalve dat er 2 makelaarskantoren werken voor de prijs van 1 verandert er voor klanten in beginsel niet veel. Beide kantoren behouden hun eigen karakter en gaan samenwerken aan het verder ontwikkelen daarvan. Wat wel anders is, is het adres van Jacobs makelaardij. ‘’We gaan met alle medewerkers vanuit één locatie werken, aan St. Annastraat 185’’, aldus Mark Jacobs.

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod