Binnenkort op Funda
Onze oplossingen

Een passende hypotheek

Wij helpen bij een passende hypotheek!

U heeft uw droomhuis gevonden, hartelijk gefeliciteerd! Nu de financiering nog. Die is er de laatste jaren niet gemakkelijker op geworden. Regels en wetten zijn ingrijpend veranderd, het hypotheeklandschap verschilt totaal van dat van enkele jaren geleden. Geen nood, Open makelaars begeleidt u graag naar de best passende hypotheek zodat de aankoop van uw droomhuis werkelijkheid kan worden.

Bekijk de video

"Het mooiste compliment dat ik regelmatig van klanten krijg is dat het ze nu eindelijk duidelijk is."

De hypotheek adviseurs van Open makelaars’ maken uw persoonlijke situatie voor u inzichtelijk. Zij kijken samen met u naar uw mogelijkheden, brengen eventuele barrières en risico’s in kaart en geven u een onafhankelijk en realistisch hypotheekadvies. Ook de complete afhandeling, van aanvraag tot en met afsluiting, nemen zij u uit handen. Dat kan bij u thuis of in onze ‘woonkamer’. Een onderscheidende aanpak begint immers met een andere setting. Wel zo relaxed!

Onze adviseurs werken vanuit de landelijke organisatie De Hypotheekadviseur, maken deel uit van het team van Open makelaars en houden kantoor in hetzelfde pand.

Informatie over een Hypotheek?

Neem dan nu contact met onze adviseurs op!

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod