Binnenkort op Funda
Over ons

Ontdek in 90 seconden
wie wij zijn

Bekijk onze video
Waarom wij anders zijn

Wij zijn Open makelaars

De makelaar die u niet zoekt als u opzoek bent naar een traditionele makelaar. Maar bent u opzoek naar een makelaar met een originele, creatieve en krachtige aanpak? Dan maken wij graag kennis met u. En onze aanpak is alles behalve traditioneel. Niet dat wij de traditionele middelen schuwen. Integendeel. We gebruiken deze middelen alleen net even wat anders. Maar we doen ook net dat stapje meer en denken altijd verder. Laat u nu verrassen door de aanpak van Open makelaars!

Open makelaars doet het anders

Daar hebben we bewust voor gekozen. Inmiddels zijn we met een groot team; doen we samen wat we leuk vinden, op onze eigenzinnige manier en het liefst met een beetje humor. Er is 1 ding waar we nooit concessies in doen: KWALITEIT!

Ondanks dat we af en toe lekker gek doen, zijn we vooral ook lekker normaal. We lopen niet in strakke pakken en bij mooi weer is de kans groot dat u ons op de fiets tegenkomt.

Dat onze aanpak wordt gewaardeerd, blijkt wel uit het feit dat we zijn we uitgeroepen tot beste makelaar van Arnhem, heel Gelderland en hebben we landelijk zelfs een gedeelde 2e plaats behaald!
Wijzelf vinden onze aanpak echter niet meer dan normaal. We nemen ruim de tijd en helpen graag snel en professioneel. Ook buiten kantooruren. Dat is, volgens ons, het minste dat u mag verwachten. Klanten helpen we zoals we zelf ook geholpen willen worden.

Benieuwd geworden naar de aanpak van Open Makelaars? Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of bekijk de video bovenin. We kijken er naar uit onszelf te bewijzen!

Waar staat Open makelaars voor?

Missie
Wij helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden. Wij werken samen op basis van eerlijkheid, openheid, en respect voor elkaar. Mede daardoor zijn wij trots op wat wij doen en op wie wij zijn.

Onze klanten staan OPEN voor een niet traditionele en betrokken aanpak. Dagelijks zoeken wij onze grenzen op om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen op het gebied van aan-verkoop en financierings- vraagstukken rondom wonen.

Aan onze medewerkers bieden wij toekomst en ze voelen zich bij ons thuis. Samen gaan wij uitdagingen aan, zorgen we voor duidelijke doelstellingen en werken we aan persoonlijke groei.

 

Visie
Wij streven er iedere dag naar om de verwachtingen te overtreffen en de meest innovatieve, technologische en hulpvaardige (t)huis- specialist van Nederland te zijn.

Daarbij werken we op een onderzoekende en inlevende manier samen en streven wij er continu naar om het vak opnieuw uit te vinden.

Wij gaan langdurige relaties aan zodat we kunnen helpen bij elk (t)huis vraagstuk en niet alleen vraag en aanbod bij elkaar brengen. Daarmee wordt een (ver)huisbeleving makkelijker, sneller, toegankelijker en leuker.

Bel ons niet als je een traditionele oplossing zoekt!

 

Kernwaarden

 • Plezier
  Samen een doel bereiken op een open, eigen en prettige manier. Zonder plezier geen succes, zonder succes geen plezier.
  Ofwel : Plezier is de basis van ons succes!

 

 • Klantiteit
  Het beste uit 2 werelden; kwaliteit en klantgerichtheid staan centraal. We helpen iedereen, zoals we zelf ook geholpen willen worden en bekijken alles vanuit het perspectief van de ander. Afspraak is afspraak is ons credo, waarbij we uitgaan van wederzijdse verantwoordelijkheid met transparantie, flexibiliteit en openheid als basis. We streven naar een lange termijn relatie.

 

 • Openheid
  We gaan sociaal en respectvol met elkaar om. We zijn toegankelijk en durven te dóen. Wij creëren een vertrouwensband waardoor we elkaar altijd durven aan te spreken op onze verantwoordelijkheden. Dit doen we vanuit een respectvolle en open cultuur. We zijn transparant en eerlijk in wat we doen en laten.

 

 • Creativiteit
  Wij denken altijd verder en dagen elkaar uit om met verrassende oplossingen en vernieuwende ideeën te komen. Daarbij zoeken we continue naar nieuwe technologieën.

Kijk een dag mee bij
Open makelaars op kantoor

Kennismaken met ons?

Benieuwd geworden naar de aanpak van Open makelaars? Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod