Binnenkort op Funda
Over ons

Ontdek in 90 seconden
wie wij zijn

Bekijk onze video
Waarom wij anders zijn

Wij zijn Open makelaars

De makelaar die u niet zoekt als u opzoek bent naar een traditionele makelaar. Maar bent u opzoek naar een makelaar met een originele, creatieve en krachtige aanpak? Dan maken wij graag kennis met u. En onze aanpak is alles behalve traditioneel. Niet dat wij de traditionele middelen schuwen. Integendeel. We gebruiken deze middelen alleen net even wat anders. Maar we doen ook net dat stapje meer en denken altijd verder. Laat u nu verrassen door de aanpak van Open makelaars!

Open makelaars doet het anders

Daar hebben we bewust voor gekozen. Inmiddels zijn we met een groot team; doen we samen wat we leuk vinden, op onze eigenzinnige manier en het liefst met een beetje humor. Er is 1 ding waar we nooit concessies in doen: KWALITEIT!

Ondanks dat we af en toe lekker gek doen, zijn we vooral ook lekker normaal. We lopen niet in strakke pakken en bij mooi weer is de kans groot dat u ons op de fiets tegenkomt.

Dat onze aanpak wordt gewaardeerd, blijkt wel uit het feit dat we zijn we uitgeroepen tot beste makelaar van Arnhem, heel Gelderland en hebben we landelijk zelfs een gedeelde 2e plaats behaald!
Wijzelf vinden onze aanpak echter niet meer dan normaal. We nemen ruim de tijd en helpen graag snel en professioneel. Ook buiten kantooruren. Dat is, volgens ons, het minste dat u mag verwachten. Klanten helpen we zoals we zelf ook geholpen willen worden.

Benieuwd geworden naar de aanpak van Open Makelaars? Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of bekijk de video bovenin. We kijken er naar uit onszelf te bewijzen!

Waar staat Open makelaars voor?

  • Voor meer kwaliteit: Onze mensen zijn deskundig en goed ingevoerd in de lokale markt. Dit is de rode draad in het hele verkoopproces. Mooi voorbeeld hiervan is de presentatie van uw woning.
  • Voor meer tijd: Zeker rondom de bezichtigingen is dit een belangrijk punt. We trekken ruim een uur de tijd uit voor een kijker en zorgen ervoor dat we alle vragen kunnen beantwoorden.
  • Flexibiliteit: Of u nu zelf de bezichtiging wilt doen, een open huis wilt organiseren of dat u de bezichtiging door ons wilt laten doen, met ons kunt u alle kanten op! Ook in de avonduren en in de weekenden.
  • Minder voor kosten: we doen juist meer voor minder. Berekenen niet elk wissewasje door. Bij de aankoop van een woning betaalt u uitsluitend als wij het van tevoren afgesproken resultaat behalen.
  • Meer openheid: we communiceren open, zijn realistisch over mogelijkheden en onmogelijkheden en voorzien u steeds van informatie over de voortgang van het aankoop- of verkoopproces.
  • En ook minder zorgen: we kunnen het totale verkoop- en aankooptraject voor u begeleiden. Van het eerste intakegesprek tot en met het tekenen van het contract en het sluiten van de hypotheek.

Kijk een dag mee bij
Open makelaars op kantoor

Kennismaken met ons?

Benieuwd geworden naar de aanpak van Open makelaars? Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod