Premiumklant worden bij Hypotheekadviseurs?

Premiumklant

Kent u dat? U heeft uw droomhuis gevonden en dit blijkt helaas niet alleen uw droomhuis te zijn. Om uw kansen op de kopersmarkt te vergroten geven wij u een voorsprong op andere kopers!

Als Premiumklant van De Hypotheekadviseur krijgt u vooraf zekerheid over uw hypotheekmogelijkheden en de bijbehorende maandlasten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt met zekerheid kopen zonder voorbehoud van financiering. De verkopende partij krijgt de zekerheid van een snelle en vlotte verkoop die doorgaat.

Kopen zonder voorbehoud van financiering? Zo werkt het!

U bent andere kopers een stap voor, want u weet al voor aankoop van uw woning wat uw hypotheekmogelijkheden zijn en de bijbehorende maandlasten. U heeft dus de zekerheid van een passende hypotheek en bent goed voorbereid wanneer u een bod gaat doen op uw droomhuis. Maar er zijn nog veel meer voordelen voor u als u Premiumklant wordt. Voor alle voordelen kunt u onze brochure bekijken: Brochure Premiumklant worden

Meer voordelen

Wanneer u Premium klant wordt, profiteert u van nog meer voordelen. Zo krijgt u een jaar lang continue begeleiding bij de zoektocht naar een woning. U krijgt al binnen 72 uur een hypotheekrenteaanbod en u krijgt bij iedere woning een tussentijdse maandlastenberekening. Zelfs na het wijzigen van de rente of na een nieuwe bezichtiging sturen we u een nieuwe maandlastenberekening toe. Als extraatje ontvangt u van ons een handige verhuisdozen set.

Gratis Premium klant worden

U kunt eigenlijk gratis Premiumklant worden. U betaalt dan wel eenmalig € 250, maar krijgt deze kosten retour wanneer u binnen 12 maanden een hypotheek afsluit bij de Hypotheekadviseur. En maakt u iemand anders ook Premium klant? Dan krijgt u nog eens € 250,-, wanneer ook hij of zij een hypotheek afsluit. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over de voorwaarden en nog meer voordelen waarvan een Premium klant profiteert.

De Hypotheekadviseur is uw onafhankelijke organisatie. Wij werken 100% onafhankelijk en transparant. Omdat wij met meerdere hypotheekverstrekkers samenwerken, krijgt u bij ons altijd de laagste hypotheekrente garantie!

Download hier de brochure