Binnenkort op Funda

Spannend!

Komend weekend wordt mijn folder ‘OUT OF THE BOX’ bezorgd in heel Arnhem Noord en een deel van Arnhem Zuid samen met de Zondagkrant.

Zelf bezorg ik de folder in de wijken Hoogkamp, Gulden bodem en de Burgemeesterswijk. Eerlijk gezegd is het meer werk dan ik gedacht had, maar het is wel erg leuk om te doen. Mede vanwege de positieve reacties. Er zijn zelfs mensen die me op straat aanspreken, complimenten maken over de folder en me succes wensen met Open makelaars. Dat had ik niet verwacht, maar dat geeft wel een erg goed gevoel!

Helaas zorgt het warme weer ervoor dat het na 10:00 uur haast ondoenlijk is om nog door te gaan. Dus ben ik er elke dag vroeg uit om een uur of 3 tot 4 per dag de folder te bezorgen.

De kreet ‘OUT OF THE BOX’ maakt mensen kennelijk nieuwsgierig en daar had ik natuurlijk ook op gehoopt. Nu maar hopen dat het ook aanspreekt, dan weten ze me zeker te vinden.

De eerste maand:
De afgelopen periode ben ik druk bezig geweest om alles in goede banen te leiden. Gelukkig is nu ook mijn website klaar (www.openmakelaars.nl). De komende dagen ga ik aan de slag om een paar woningen aan te melden. Het is toch leuk om te zien dat mijn concept aanspreekt, want naast de woning van mijn broer in Amsterdam heb ik inmiddels 4 verkoopopdrachten. En dat zonder website en reclame, maar puur via mond tot mond reclame.

Ik kijk dan ook uit naar de komende weken en ik hoop natuurlijk dat de folder ‘OUT OF THE BOX’ kan zorgen voor wat extra bekendheid.

Hartelijke groet,

Christiaan van der Sanden

Tel: 06-144 777 99
E-mail: Christiaan@openmakelaars.nl
Website: www.openmakelaars.nl
Funda: https://www.funda.nl/makelaars/detail/?id=2262
Twitter: https://twitter.com/openmakelaars
LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/christiaanvandersandenrmt

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod