• 32-40 uur
  • Arnhem - Nijmegen

Aankoop coördinator

Soliciteer direct

Reageer niet als je een traditionele werkomgeving zoekt!
Ben jij onze matchmaker?

Samen met je collega’s begeleid je intensief je eigen klanten met een van de belangrijkste keuzes van hun leven. Een spannend en uitdagend proces. Je bent voor klanten hun rots in de branding en staat ze bij tijdens hun zoektocht naar een nieuwe woning, met als hoogtepunt het succes van de daadwerkelijke aankoop!

Samen met je collega’s van team aankoop verricht je de volgende werkzaamheden:

  • Je voert gesprekken en sluit opdrachten met nieuwe klanten;
  • Inplannen van bezichtigingen;
  • Het voorbereiden van bezichtigingen;
  • Begeleid klanten tijdens het gehele aankooptraject;
  • Je volgt het woning aanbod op de voet;
  • Match je iedere klant aan een droomwoning.

Wie ben jij?

Je werkt zelfstandig en neemt je verantwoordelijkheid. Diploma’s? Altijd fijn maar enthousiasme en leergierigheid zijn belangrijker, de rest kunnen we je leren. Daarnaast zegt ons een ‘no nonsens’ en ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit toch meer dan een papiertje. Natuurlijk is ervaring in de makelaardij en kennis van onze werkregio een pré.

Onze missie:
Wij helpen anderen zoals we zelf ook geholpen willen worden. Wij werken samen op basis van eerlijkheid, openheid, en respect voor elkaar. Mede daardoor zijn wij trots op wat wij doen en op wie wij zijn. Met jouw energie daag jij iedereen uit en help je om hier op de juiste manier vorm aan te geven.

Dagelijks zoeken wij onze grenzen op om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen op het gebied van wonen. Aan onze medewerkers bieden wij toekomst en ze voelen zich bij ons thuis. Samen gaan wij uitdagingen aan, zorgen we voor duidelijke doelstellingen en werken we aan persoonlijke groei.

Is bovenstaande op je lijf geschreven?
Stuur dan je motivatie met CV naar stephanie@openmakelaars.nl

Wacht niet langer en solliciteer nu direct!

Denk jij in ons team te passen? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!