• 28-40 uur
  • Arnhem

Commercieel medewerker binnendienst

Soliciteer direct

Reageer niet als je een traditionele werkomgeving zoekt!
Welke positief, enthousiast en stressbestendig talent komt ons versterken?

Wanneer heb jij voor het laatst ongegeneerd hard gelachen op je werk of ben je voor het laatst met je collega’s uitdagingen aangegaan en samen trots geweest op het resultaat? Dit is een prachtige kans om voor Open makelaars in Arnhem te komen werken! Bij ons vind je alle voordelen van een kleinschalige club die direct kan schakelen op kansen en tegelijkertijd meedraait in de top van Nederland.

Jouw skills en positieve energie zijn precies wat we nodig hebben!

Over jou:

Voor een functie van minimaal 28 uur zijn we op zoek naar een communicatief vaardig persoon die sterk in zijn of haar schoenen staat. Samen met je collega’s zorg je er voor dat binnen alles op rolletjes loopt. Klanten help je door goed naar ze te luisteren en afspraken met ze in te plannen. Af en toe op zaterdag werken vind je geen probleem. Ervaring met Makelaardij en Realworks is een pré, geen vereiste. Enthousiasme en leergierigheid zijn belangrijker, de rest kunnen we je leren.

Samen met je collega’s verricht je de volgende werkzaamheden:

  • Beantwoorden van de binnenkomende telefonie en mail;
  • Inplannen van afspraken;
  • Aanmelden van woningen (van opdracht geven voor de fotografie tot het maken van de brochure);
  • Maken van koopaktes;
  • Agenda’s voorbereiden.

Onze missie:
Wij helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden. Wij werken samen op basis van eerlijkheid, openheid, en respect voor elkaar. Mede daardoor zijn wij trots op wat wij doen en op wie wij zijn. Met jouw energie daag jij iedereen uit en help je om hier op de juiste manier vorm aan te geven.

Dagelijks zoeken wij onze grenzen op om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen op het gebied van wonen. Aan onze medewerkers bieden wij toekomst en ze voelen zich bij ons thuis. Samen gaan wij uitdagingen aan, zorgen we voor duidelijke doelstellingen en werken we aan persoonlijke groei.

 

Is bovenstaande op je lijf geschreven?
Stuur dan je motivatie met CV naar stephanie@openmakelaars.nl

Wacht niet langer en solliciteer nu direct!

Denk jij in ons team te passen? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!