_ Multifunctioneel commercieel en administratief talent - Open makelaars
 • 16-32 uur
 • Arnhem

Multifunctioneel commercieel en administratief talent

Soliciteer direct

Reageer niet als je een traditionele werkomgeving zoekt!
Natuurlijk weet je mensen op hun gemak te stellen door je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en mensen willen graag met je samenwerken. Je werkt in een team samen met je directe collega hypotheekadviseur en je collega’s van de makelaardij. Samen beantwoord je de inkomende telefoon en plan je afspraken in en zorg je voor de nodige cross-selling over en weer. Je draagt zelfstandig zorg voor de afwikkeling van hypotheekdossiers. Uiteraard zorg je hiermee voor een grote glimlach bij onze relaties en natuurlijk bij jezelf. Bij voorkeur heb je ervaring in de hypotheken (en verzekeringsbranche). Maar het allerbelangrijkste vinden we enthousiasme en leergierigheid, de rest kunnen we je leren. Bij voorkeur ben je in het bezit van het diploma Wft-Basis en Wft-Schadeverzekeringen particulier, of bereid bent om deze snel te halen.

Over jou: Gezonde dosis humor: Plezier is de basis van ons succes. Een ochtendhumeur komen we nog wel overheen, als je maar snel genoeg je glimlach weer terugvindt. Maak jij je collega’s regelmatig aan het lachen? Bonuspunten!

Jouw hulp helpt: Je helpt anderen zoals je zelf ook geholpen wilt worden. Niet meer dan logisch, als je het ons vraagt. Uitdagingen: bring it on! Je deinst niet terug voor een uitdaging meer of minder. Sterker nog: het verveelt zelfs een beetje als je niet uitgedaagd wordt.

Uitkomsten:

 • Je zorgt voor tevreden en blije klanten
 • Je ontzorgt de hypotheekadviseur
 • Samen zijn jullie een perfect koppel en vullen jullie elkaar aan

Jij en Hypotheek Visie

Zodra je een Hypotheek Visie winkel betreedt, voel jij je thuis, we hebben iets van een familie. Iedereen is welkom. Van klant tot medewerker. Stilzitten doen we niet graag, we zetten als team onze schouders onder commerciële doelstellingen en houden van ons werk. Vernieuwing gaan we niet uit de weg en voor inspirerende ideeën staan we open.

Jij zorgt voor de ontvangst en begeleiding van klanten en hebt contacten met notarissen, makelaars en geldverstrekkers. Daarnaast bedien je de telefooncentrale, beheer je de agenda en verricht je administratieve werkzaamheden; waaronder het beheer van de assurantie- en hypothekenportefeuille. Tevens bewaak jij termijnen en zorg je voor een correcte dossierafhandeling.

Game, set, match?

Een goed salaris doet recht aan jouw inzet en we vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen dus kosten voor specialistische (WFT) opleidingen worden vergoed. Meer ambities? Wij stimuleren doorgroei naar bijvoorbeeld advieswerkzaamheden.

Enthousiast?

Bel of mail naar Martin Boer via martinboer@hypotheekvisie.nl of 06-36355627.

We zijn benieuwd naar je en willen je graag spreken.

 

 

Soort dienstverband: fulltime, parttime, contract bepaalde tijd
Parttime uren: 16-32 per week
Rooster: flexibele werkuren mogelijk

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Flexibele werkuren
 • Kosteloos parkeren
 • Reiskostenvergoeding
 • Telefoon van de zaak
 • Vrijdagmiddagborrel

 

 

Wacht niet langer en solliciteer nu direct!

Denk jij in ons team te passen? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!