• 40 uur
  • Arnhem

Hypotheekadviseur

Soliciteer direct

Reageer niet als je een traditionele werkomgeving zoekt!
Naast de hypotheken zorg je er ook voor dat je lange termijn relaties onderhoud door klanten ook te helpen met beheer en zorg je er voor dat je collega een beter voorstel kan doen voor de verzekeringen.

Wanneer heb jij voor het laatst ongegeneerd hard gelachen op je werk of ben je voor het laatst met je collega’s uitdagingen aangegaan en samen trots geweest op het resultaat?

Dit is een prachtige kans om voor Open makelaars en hypotheken in Arnhem en Nijmegen te komen werken! Bij ons vind je alle voordelen van een kleinschalige club die direct kan schakelen op kansen en tegelijkertijd meedraait in de top van Nederland.

Jouw skills en positieve energie zijn precies wat we nodig hebben.

Missie:

Wij helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden. Wij werken samen op basis van eerlijkheid, openheid, en respect voor elkaar. Mede daardoor zijn wij trots op wat wij doen en op wie wij zijn. Met jou energie daag jij iedereen uit en help je om hier op de juiste manier vorm aan te geven.

Dagelijks zoeken wij onze grenzen op om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen op het gebied van wonen. Aan onze medewerkers bieden wij toekomst en ze voelen zich bij ons thuis. Samen gaan wij uitdagingen aan, zorgen we voor duidelijke doelstellingen en werken we aan persoonlijke groei.

Uitkomsten:

· Tevreden klanten;

· Gemiddeld 2 gesprekken per dag;

· Jouw dossiers zijn altijd op orde en voldoen aan alle eisen;

· Je weet de meerderheid van onze relaties aan een oplossing te helpen;

· Je overtreft de verwachtingen van onze van klanten.

Competenties en vaardigheden:

Uiteraard weet je inhoudelijk hoe alles werkt en beschik je over de juiste papieren (minimaal WFT Basis en Hypothecair), maar daar hoeven we het eigenlijk niet over te hebben want dat vind je wel het minste wat je van een goede adviseur mag verwachten. Natuurlijk weet je mensen op hun gemak te stellen door je uitstekende communicatieve vaardigheden. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en mensen willen graag met je samenwerken. Je levert jouw dossiers compleet aan aan jouw collega’s van de binnendienst die je verder helpen om de dossiers af te handelen.

Naast de hypotheken zorg je er ook voor dat je lange termijn relaties onderhoud door klanten ook te helpen met beheer en zorg je er voor dat jouw collega een beter voorstel kan doen voor de verzekeringen.

Bij voorkeur heb je ervaring als onafhankelijk adviseur en woon je in de regio van onze kantoren in Arnhem en Nijmegen.

Reageer niet als je een traditionele werkomgeving zoekt!

Interesse?

Stuur dan nu jouw sollicitatie en cv naar r.gunneman@financieelfit.nl

 

Wacht niet langer en solliciteer nu direct!

Denk jij in ons team te passen? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!