• 40 uur
  • Nijmegen

Makelaar (KRMT/RMT) Nijmegen

Soliciteer direct

Reageer niet als je een traditionele werkomgeving zoekt!
Dagelijks zoeken wij onze grenzen op om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen op het gebied van wonen. Aan onze medewerkers bieden wij toekomst en ze voelen zich bij ons thuis. Samen gaan wij uitdagingen aan, zorgen we voor duidelijke doelstellingen en werken we aan persoonlijke groei.

Wanneer heb jij voor het laatst ongegeneerd hard gelachen op je werk of ben je voor het laatst met je collega’s uitdagingen aangegaan en samen trots geweest op het resultaat?
Dit is een prachtige kans om voor Open makelaars in Nijmegen te komen werken! Bij ons vind je alle voordelen van een kleinschalige club die direct kan schakelen op kansen en tegelijkertijd meedraait in de top van Nederland.
Jouw skills en positieve energie zijn precies wat we nodig hebben!

Onze missie:
Wij helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden. Wij werken samen op basis van eerlijkheid, openheid, en respect voor elkaar. Mede daardoor zijn wij trots op wat wij doen en op wie wij zijn. Met jouw energie daag jij iedereen uit en help je om hier op de juiste manier vorm aan te geven.

Dagelijks zoeken wij onze grenzen op om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen op het gebied van wonen. Aan onze medewerkers bieden wij toekomst en ze voelen zich bij ons thuis. Samen gaan wij uitdagingen aan, zorgen we voor duidelijke doelstellingen en werken we aan persoonlijke groei.

De uitkomsten:

  • Tevreden klanten;
  • Je weet de meerderheid van onze relaties aan een oplossing te helpen;
  • Je overtreft de verwachtingen van onze klanten;
  • Je inspireert je collega’s en staat klaar om ze waar nodig te ondersteunen;
  • Jij wordt gewoon de leukste makelaar van Nijmegen e.o.

Competenties en vaardigheden:
Uiteraard weet je inhoudelijk hoe het een en ander werkt en beschik je over de juiste instelling om klanten aan je te binden en ze op de beste manier te begeleiden. Daar hoeven we het eigenlijk niet over te hebben want dat vind je wel het minste wat je van een goede makelaar mag verwachten. Natuurlijk weet je mensen op hun gemak te stellen door je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en mensen willen graag met je samenwerken. Je levert opdrachten aan, zodat je collega’s van de binnendienst je verder helpen om ze op te starten. Jij doet waar jij goed in bent, zij op hun beurt ook. Wel zo duidelijk!
Naast de aan- en verkoopopdrachten zorg je er ook voor dat je lange termijn relaties onderhoud door klanten onder te brengen bij jouw collega hypotheekadviseur en/of aankoopcoördinator, waar je veel mee te maken zult hebben.
Bij voorkeur woon je in de regio van onze kantoren in Arnhem en Nijmegen.

Bij interesse ontvangen wij graag een recent CV en een motivatie via jan@openmakelaars.nl. Alle reacties zullen discreet worden behandeld.

Wacht niet langer en solliciteer nu direct!

Denk jij in ons team te passen? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!