• 40 uur
  • Nijmegen

Makelaar (RMT) met zelfstandige ambities

Soliciteer direct

Reageer niet als je een traditionele werkomgeving zoekt!
Wanneer heb jij voor het laatst ongegeneerd hard gelachen op je werk of ben je voor het laatst met je collega’s uitdagingen aangegaan en samen trots geweest op het resultaat? En, moest je hier (te) lang over nadenken? Grijp dan je kans om voor Open makelaars en hypotheken in Nijmegen te komen werken! Bij ons vind je alle voordelen van een kleinschalige club die tegelijkertijd meedraait in de top van Nederland, best of both worlds! Wij hebben een geweldige kans voor een ervaren makelaar om een makelaarskantoor te runnen.

Over jou:
Gezonde dosis humor:

Plezier is de basis van ons succes. Een ochtendhumeur komen we nog wel overheen, als je maar snel genoeg je glimlach weer terugvindt. Maak jij je collega’s regelmatig aan het lachen? Bonuspunten!

Je kent geen grenzen:
Wat betreft creativiteit en innovativiteit dan hè. Je zoekt en verlegt continu de grenzen om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen op het gebied van wonen.

R.E.S.P.E.C.T.
Find out what it means to me! Nou voor ons betekent het veel; het is de basis voor een succesvolle samenwerking. Je hebt respect voor jezelf, je collega’s en onze opdrachtgevers.

Uitdagingen: bring it on!
Je deinst niet terug voor een uitdaging meer of minder. Sterker nog: het verveelt zelfs een beetje als je niet uitgedaagd wordt.

Jouw hulp helpt:
Je helpt anderen zoals je zelf ook geholpen wilt worden. Niet meer dan logisch, als je het ons vraagt.

Je zoekt geen traditionele werkomgeving. Want zoals je waarschijnlijk inmiddels al begrepen hebt, ben je dan bij ons aan het verkeerde adres (moeten we dit woordgrapje nog toelichten?!)

Uitkomsten:

  • Je zorgt voor tevreden- en blije klanten en teamleden!
  • Een optimale samenwerking met je collega’s van de hypotheekafdeling;
  • Je geeft leiding aan het team en je bent aansprakelijk voor de doelstellingen;
  • Daarbij denk je in mogelijkheden;
  • Je begeleid het kantoor en je collega’s naar een hoger niveau;
  • Je weet de meerderheid van onze relaties aan een oplossing te helpen.

Competenties en vaardigheden:
Je weet precies wat je wilt want dit is de kans waar je altijd op gewacht hebt. Eindelijk kan je alles naar je eigen wens en inzicht optuigen. Uiteraard weet je inhoudelijk hoe alles werkt en beschik je over de juiste papieren en ervaring om een lopend kantoor verder te helpen. Natuurlijk weet je mensen op hun gemak te stellen door je uitstekende communicatieve vaardigheden, maar daar hoeven we het eigenlijk niet over te hebben want dat vind je wel het minste wat je van een goede makelaar mag verwachten. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en mensen willen graag met je samenwerken.

Je werkt in een team samen met je collega’s van de hypotheekafdeling. Jullie houden elkaar over en weer aan het werk door een optimale cross-selling. Verder woon je in (de directe omgeving van) Nijmegen en ben je in het bezit van RM(T) papieren.

Onze missie:
Wij helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden. Wij werken samen op basis van eerlijkheid, openheid, en respect voor elkaar. Mede daardoor zijn wij trots op wat wij doen en op wie wij zijn. Met jouw energie daag jij iedereen uit en help je om hier op de juiste manier vorm aan te geven.

Dagelijks zoeken wij onze grenzen op om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen op het gebied van wonen. Aan onze medewerkers bieden wij toekomst en ze voelen zich bij ons thuis. Samen gaan wij uitdagingen aan, zorgen we voor duidelijke doelstellingen en werken we aan persoonlijke groei.

Reageer niet als je een traditionele werkomgeving zoekt!

Interesse?
Stuur dan je sollicitatie en cv naar christiaan@openmakelaars.nl

Wacht niet langer en solliciteer nu direct!

Denk jij in ons team te passen? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!