Binnenkort op Funda
Laatste referentie Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
Laatste aanbod

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk het aanbod

De grootste makelaar in de omgeving

Op 1 januari 2017 is Riccardo Willemsen gestart met Open makelaars Ulft. Sindsdien is het snel gegaan. Samen met de collega’s van de hypotheekadviseur doen ze samen wat ze leuk vinden, op een eigenzinnige manier en het liefst met een beetje humor. Er is één ding waar Riccardo nooit concessies aan doet: kwaliteit!

Dat onze aanpak wordt gewaardeerd, blijkt wel uit het feit dat we de hoogste klantbeoordeling* van de Oude IJsselstreek krijgen. Riccardo zelf vind de aanpak echter niet meer dan normaal. Hij neemt ruim de tijd en helpt je snel en professioneel. Ook buiten kantooruren. Dat is, volgens Riccardo, het minste dat u mag verwachten.

Ontdek de omgeving Ulft

Wie is wie in Ulft

Elke dag proberen we samen te lunchen. Het is een gezellige chaos van mensen die komen en gaan. De verschillende lunches typeren ook onze uiteenlopende karakters. Daarom stellen we ons graag voor aan de hand van onze lunch.

Met onze uitgebreide kennis kunnen wij u altijd helpen!

Gratis zoekopdracht

Met een gratis zoekopdracht ontvang je ook de woningen die nog niet op Funda staan.

Woning kopen

Vergelijk het kopen van een woning eens met het koken van een recept, waarbij u het opneemt tegen een sterren chef. Het eindresultaat van de twee gerechten zal heel verschillend zijn toch?

Hypotheken

Natuurlijk zijn onze adviezen 100% onafhankelijk en maken we de kosten geheel inzichtelijk. Dat lijkt ons het minste wat u mag verwachten!

Woning verkopen

Wist u dat u met Open makelaars Ulft de grootste kans heeft om u woning te verkopen? Wij pakken de verkoop net even anders aan. Doen een stapje meer en denken altijd verder.

Woning taxeren

Open makelaars taxeert uw woning snel, vakkundig en tegen een scherp tarief. Dit allemaal volgens de richtlijnen van NRVT en NWWI.

Deze woningen zoeken wij

Bekijk onze zoekopdrachten. Grote kans dat onze aankoopmakelaar de koper van uw woning al kent. Zelf een opdracht plaatsen kan natuurlijk ook.

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod