Binnenkort op Funda

Alteveer en Cranevelt

In het Noorden van Arnhem liggen op een unieke plek midden tussen de bossen en parken twee prachtige woonwijken. Alteveer en ’t Cranevelt. Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite uit twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter. Alteveer, aan de oostkant, is een woonwijk met mooie eengezinswoningen uit de jaren dertig. ’t Cranevelt is in de jaren zestig gebouwd in een bosrijke omgeving en heeft veel natuur tot in de wijk. Ook hier zijn veel middeldure gezinswoningen te vinden. Toch zijn er langs de Kluizeweg, Oremusplein en ten zuiden van de Schubertlaan ook hoogbouwflats en appartementencomplexen te vinden. Beide wijken worden door hun bewoners op vrijwel alle fronten als beste gewaardeerd in heel Arnhem. Bovendien maken de glooiende en parkachtige omgeving Alteveer en ’t Cranevelt tot een geweldige woonomgeving.

De wijken hebben een redelijk tot goed voorzieningenniveau. Er zijn twee kleine winkelcentra, waar ook zorgvoorzieningen te vinden zijn (Beethovenlaan en Oremusplein). In de wijk zijn bovendien voldoende kinderopvang en basisscholen; de scholen allemaal in ’t Cranevelt. Speelgelegenheid is er in de natuurlijke omgeving van de wijk in overvloed. Net als sportvelden en het vlakbij gelegen openluchtzwembad Klarenbeek. De glooiende bos- en parkachtige omgeving biedt bovendien volop gelegenheid voor wandelen en recreatie.

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod