Binnenkort op Funda

Elderveld

Elderveld is een ruim opgezette, rustige jaren zeventig wijk met een groene uitstraling. Elderveld is door het grote aantal eengezinswoningen een prettige wijk voor gezinnen met kinderen.

Het is voormalig Eldens gebied en historisch nauw verbonden met Elden. De naam is afgeleid van het Eldensche Veld zoals dit op de oude streekkaarten vermeld stond. Elderveld ligt tussen het dorp Elden in het oosten, en de wijk Schuytgraaf in het westen en De Laar (West) in het zuiden. De noordelijke grens is de Drielsedijk, daarachter liggen de uiterwaarden van Meinerswijk en de Nederrijn.

De bouw van Elderveld startte begin jaren 70 in het zuiden en eindigde midden jaren 80. De wijk is een typische jaren 70-wijk met enkele flats, veel eengezinswoningen en ruim doorsneden door groenpartijen. Elderveld heeft 9.277 inwoners, verdeeld over 4213 woningen, waarvan 53% huur- en 47% koopwoningen.

 

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod