Binnenkort op Funda

Presikhaaf-West

Presikhaaf is een naoorlogse wijk die begrensd wordt door de A12, de Pleyroute, de spoorlijn naar Dieren en de spoorlijn naar Zevenaar. Maar bovenal is Presikhaaf een wijk in beweging. Tot 2017 onderging een groot deel van Presikhaaf een ingrijpende vernieuwing, waarin de huidige verloedering en sociaal-economische problematiek flink wordt aangepakt. En waarin een nieuw elan wordt gecreëerd met nieuwbouw en verregaande renovatie in de wijk. Daarnaast is Presikhaaf wereldberoemd in heel Arnhem door zijn uitgebreid winkelcentrum waar ook kantoren en appartementen te vinden zijn.

Het voorzieningenniveau in Presikhaaf is goed. Vooral Winkelcentrum Presikhaaf speelt hierin een centrale rol, voor de wijk maar ook voor de regio. Verspreid over de wijk zijn nog enkele kleine buurtwinkelcentra te vinden. Verder heeft Presikhaaf een prachtig park met vele recreatiemogelijkheden en een educatieve stadsboerderij. Naast een vestiging van de Hogeschool Arnhem Nijmegen zijn er elders in de wijk diverse scholenconcentraties en voorzieningen op het gebied van welzijn, zorg en cultuur. Bovendien is Presikhaaf zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt het zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen.

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod