Binnenkort op Funda

Rijkerswoerd

Rijkerswoerd is de meest zuidelijke wijk van Arnhem. Deze prettige en ruime woonwijk is gebouwd in 1988 en ligt tussen de Huissensedijk, de Burgemeester Matsersingel, de A325/Nijmeegseweg en de Rijkerswoerdsestraat. Kenmerken van de wijk zijn vooral kindvriendelijkheid, ruimte en moderne architectuur, lichte kleurstelling van de huizen en landschapsinrichting. De wijk kent 3 buurten: Rijkerswoerd Oost, Rijkerswoerd Midden en Rijkerswoerd West. Het gebied wordt omringd door het Zeegbos en akkerland. Juist de combinatie van verschillende woningtypen en de nabijheid van natuur geeft Rijkerswoerd een levendige sfeer.

Rijkerswoerd is rijk uitgerust met voorzieningen. Een groot winkelcentrum, een aantal basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Het is allemaal aanwezig. Net als voldoende sportfaciliteiten, een eigen stadsboerderij en de juiste zorgvoorzieningen. Speelvoorzieningen in de wijk zijn vooral gericht op de jongste kinderen (2-8 jaar). Voor de wat oudere jeugd zijn er minder voorzieningen in de wijk. Inmiddels is dit punt door de gemeente benoemd als aandachtspunt voor de nabije toekomst van Rijkerswoerd.

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod