Binnenkort op Funda

Schuytgraaf

Schuytgraaf is een nieuwe Vinex-wijk van Arnhem.
Schuytgraaf ligt in de Over-Betuwe en ten zuidwesten van de binnenstad van Arnhem. De naam van de wijk is afgeleid van de oude boerderij De Schutgraaf en de watergang en weg met de naam Schutgraaf. Tot en met 2028 worden circa 6.250 woningen gebouwd voor zo’n 15.000 Arnhemmers. Op 31 december 2009 woonden er 6762 mensen in 2562 woningen.

Met respect voor het huidige landschap krijgt Schuytgraaf volgens de plannen 25 buurten met een grote variatie in woningen en straten. Naast ruimte voor zowel wonen als werken komen er diverse voorzieningen zoals een park, winkelcentrum en scholen. In juni 2009 werd Sportpark Schuytgraaf geopend. Hier is onder meer voetbalvereniging Arnhemse Boys gevestigd. In 2015 openden het ‘Multifunctioneel Centrum Schuytgraaf’ en het winkelcentrum hun deuren.

Schuytgraaf bestaat uit de buurten Schuytgraaf-Noord,
Schuytgraaf-Centrum en Schuytgraaf-Zuid. Deze bestaan weer uit kleinere buurten, velden genoemd, met elk een eigen identiteit.

Bekijk de video: Schuytgraaf

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod