Binnenkort op Funda

Velperweg e.o.

Het is goed wonen aan en rond de Velperweg. De vele karakteristieke woningen en fraaie stadsgezichten, park Angerenstein, Bronbeek, de st. Jozefkerk, het groen en de ligging vlakbij het centrum; ze maken deze wijk samen tot een absoluut woongenot. Zo vinden ook de bewoners. De wijk bestaat uit zes verschillende buurten. De vooroorlogse middenstandsbuurten zijn Molenbeke, Paasberg en Wellenstein, met villa’s, herenhuizen en ruime jaren dertig woningen. In Angerenstein staan bovendien jaren vijftig flats. Plattenburg en Velperweg Noord, beide met gemengde bebouwing, herbergen naast de hogere inkomensgroepen ook starters en mensen met een bescheiden beurs.

De wijk Velperweg e.o. zit ruim in de voorzieningen, behalve als het gaat om winkels. Dit wordt echter ruimschoots gecompenseerd door de nabijheid van het stadscentrum. De wijk heeft scholen, twee sportparken, het stadspark Angerenstein en een aantal verzorgings- en verpleeghuizen.

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod