Binnenkort op Funda

Beuningen

De gemeente Beuningen is groen en waterrijk, met ruimte voor kunst, sport en ontspanning. Beuningen is buitengewoon, en ze zijn daar trots op! In de gemeente liggen prachtige natuurgebieden zoals de uiterwaarden langs de Waal. Dit is een ruig gebied dat je het beste kunt bezoeken met stevige schoenen of laarzen aan. Je kunt in dit gebied namelijk ook van de paden af. Bijvoorbeeld via een struinroute.

Hoewel je het zo in eerste instantie niet zou denken van deze moderne en sterk groeiende gemeente, vind je verspreid over de dorpen, vele sporen uit een ver verleden. De middeleeuwse torens verspreid in het landschap zijn hier het bewijs van. Ook de vele eeuwenoude boerderijen herinneren aan de tijd dat het boerenleven het karakter van de plaats bepaalde. De nog steeds bestaande fruitboomgaarden vertellen dat de fruitteelt in dit gebied voor velen een bron van inkomsten is geweest. De weelderige boomgaarden vormen een prachtig landschap voor een fietstocht wanneer deze in bloei staan!

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod