Binnenkort op Funda

Azewijn

Azewijn is een kerkdorp van zo’n 800 inwoners in de gemeente Montferland. Het ligt op  ongeveer drie kilometer ten oosten van ‘s-Heerenberg in een groene omgeving met volop historie. Kleine dorpjes liggen verscholen tussen de heuvels, bossen en akkerland; liefhebbers van natuur en cultuur kunnen hier hun hart ophalen. Het dorp ligt aan de voet van het Montferland en het Bergherbos, uitgestrekte natuurgebieden waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen, of als ware sportieveling kunt mountainbiken. Azewijn heeft een kleine dorpskern en een groot buitengebied. Er is een basisschool en voor voortgezet onderwijs kun je terecht in Didam, Silvolde of Doetinchem. Winkels en overige voorzieningen vind je ook in ’s-Heerenberg. Er is een actief verenigingsleven en Azewijn een eigen dorpsraad.

De A12 brengt je in een half uur in Arnhem en de andere kant op ben zo over de grens in Duitsland (Emmerich) en via de A3 in het Ruhrgebied.

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod