Binnenkort op Funda

Doetinchem

Doetinchem
Doetinchem is een stad aan de Oude IJssel, gelegen in de Achterhoek en de Liemers, in de Nederlandse provincie Gelderland, en hoofdplaats van de gemeente Doetinchem. De omgeving van Doetinchem is bos- en waterrijk en leent zich perfect voor het maken van fiets-, wandel- en kanotochten. Kasteel Slangenburg en natuurpark de Koekendaal zijn maar enkele voorbeelden van de prachtige bosrijke natuur. De stad Doetinchem heeft een lange historie. Al in de negende eeuw is er bebouwing geweest. Met bijna 45.000 inwoners is Doetinchem de grootste stad van de Achterhoek en, aangevuld met de dorpen Wehl en Gaanderen heeft de gemeente Doetinchem een belangrijke regionale centrumfunctie.

Doetinchem heeft veel te bieden. Zo zijn er uitgebreide winkelmogelijkheden, is er iedere dinsdag en zaterdag een middelgrote markt en is er zeer verscheiden aanbod aan horecagelegenheden. Daarnaast heeft Doetinchem ook vele sportaccommodaties en -verenigingen, bevindt zich aan de Oude IJssel een jachthaven en zijn er vele uitgaansgelegenheden voor jong en oud, waaronder een theater, bioscoop, casino etc.

 

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod