Binnenkort op Funda
Netterden

Netterden

Netterden

Het dorp Netterden is gelegen  in de gemeente Oude IJsselstreek , in het oostelijke deel van de Achterhoek (provincie Gelderland). De gunstige ligging van de gemeente wordt benadrukt door de ligging aan de N317 (vanuit de Duitse grens richting Doetinchem). Sinds December 2017 is er op 300 meter rijden vanuit het dorp Netterden , aan de Duitse kant een nieuwe op- en afrit  van de A3 / A12 , vanaf deze oprit is het maar op ca. 15 autominuten van Arnhem! Het Duitse Oberhausen is binnen ca. 25 autominuten te bereiken!

Netterden is een klein dorp met een groot (sociaal) verenigingsleven , Schutterij – Muziek – Tambours – Toneel – Voetbal – Volleybal vereniging en wat nog niet meer! Er is een bassischool die       goede kwaliteit van onderwijs geeft. Het dorp ligt zeer centraal en de grotere plaatsen zijn snel en makkelijk bereikbaar, Ulft en Gendringen op 5 km. Doetinchem op 13 km. ’s Heerenberg op 5 km. En het Duitse Emmerich op 3 km.

In de gemeente Oude IJsselstreek wonen bijna 40.000 mensen, verspreid over 15 kernen. Ulft heeft de meeste inwoners: ruim 10.000. Terborg is het enige stadje in Oude IJsselstreek. De andere grote plaatsen zijn Varsseveld, Silvolde en Gendringen. De kleinere kernen zijn: Bontebrug, Breedenbroek, Etten, Heelweg, Megchelen, Netterden (ca. 480 inwoners), Sinderen, Varsselder, Voorst en Westendorp. De gemeente Oude IJsselstreek heeft een uitgebreid winkelbestand, waaronder verschillende supermarkten, grotere winkelketens, maar ook kleinere winkels voor specifieke diensten en producten. In de gemeente is een ruim aanbod van scholen, zowel voor primair-, als voortgezet onderwijs. In 2018 wordt er een begin gemaakt met de nieuwbouw van het Isala College. De DRU Cultuurfabriek is een cultureel centrum in Ulft, het bevat onder meer een theater, een poppodium, een muziekschool, een bibliotheek en een Turks cultureel centrum.        Doetinchem is de dichtstbijzijnde plaats voor vervolgonderwijs.

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod