9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

WONEN MET ALLURE- VERKOOP GESTART – Hoog Sonsbeeck

Hoog Sonsbeeck

Wie Arnhem zegt denkt automatisch aan het Sonsbeekpark. Een schitterende oase van natuurlijke rust aan de rand van het bruisende stadscentrum. Met de transformatie van de ‘Berghoeftoren’ is voor u een unieke kans ontstaan om te wonen op niveau. Letterlijk en figuurlijk. Want het luxe appartementengebouw Hoog Sonsbeeck is op alle fronten een uitblinker van formaat. De historische uitstraling en de fenomenale ligging ten opzichte van het park, het centrum en voorzieningen bepalen het uitzonderlijke karakter van deze 21 appartementen.

Hoog Sonsbeeck biedt voor elk wat wils. Zo variëren de woonoppervlakten van circa 115 m2 tot 170 m2 en is er keuze uit 2 of 3 slaapkamers. De woonkamers zijn stuk voor stuk royaal te noemen en de open keuken maakt de leefruimte nog rianter. Alles is erop gericht om uw toekomstige woongenot te optimaliseren. Daarom bieden we veel inspraakmogelijkheden met betrekking tot de (af)bouw. In goed gezamenlijk overleg zijn veel zaken aan te passen aan uw eigen wensen. Opvallend is het ruim bemeten en luxueuze penthouse met een woonoppervlakte van maar liefst 220 vierkante meter en rondom een spectaculair uitzicht. Het hele gebouw is overigens van alle gemakken voorzien. Van fraaie lift tot eigen bergingen en parkeerplaatsen gelegen in de kelder naast het gebouw.

Op vrijdag 19 juni om 09:00 uur zijn wij officieel in verkoop gegaan met dit prachtige project. In verband met de regelgeving rondom het coronavirus hebben wij een digitale start verkoop georganiseerd. Op de projectwebsite www.hoogsonsbeeck.nl vindt u onder andere de brochure, de prijslijst en de mogelijkheid om u in te schrijven. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar om u verder te helpen! Na de inschrijfperiode, die loopt tot en met dinsdag 30 juni 2020, worden de appartementen toegewezen. Hierbij wordt eerst gekeken naar de voorkeurskandidaten die tijdens de presale ingeschreven hebben.