9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

Hier kun je op rekenen

 • De beste woning

  Een betere woning tegen de beste prijs, door slim gebruik te maken van data. We delen alle kennis over de woning, van vergelijkbare woningen en de markt met je. Op die manier helpen we je de juiste keuze maken.

 • Meest interessante bieder

  Wij zorgen ervoor dat jij de meest interessante kandidaat bent voor de verkoper, door een bod neer te leggen dat je snel en zonder rompslomp kunt waarmaken.

 • Uniek zoeksysteem

  Ons unieke online zoeksysteem zorgt ervoor dat jij je ideale woning sneller vindt dan anderen.

 • Een gratis bezichtiging

  Heb je een woning op het oog? Dan gaan we graag met je mee om de woning te bezichtigen. De kosten van de eerste bezichtiging zijn bovendien voor onze rekening.

 • Grip op je uitgaven

  Je bepaalt zelf hoe vaak we meegaan naar een bezichtiging. Helemaal niet, één keer of elke bezichtiging? Dat is helemaal aan jou.

pigy-image
Alles onder 1 dak!

Waarom een aankoopmakelaar?

Terechte vraag!

Zoals je weet stijgen de huizenprijzen. Dit betekent dat je meer gaat betalen naarmate je langer wacht. Het is dus belangrijk om er als eerste bij te zijn. Wij kennen het volledige woningaanbod al ruim voordat het op Funda staat. Daarnaast gebruiken we een uniek online zoeksysteem, dat net iets verder kijkt. Daardoor heb jij je perfecte woning sneller gevonden en ben je eventuele prijsstijgingen voor. En omdat we van jou de meest interessante bieder maken, is de kans veel groter dat je de woning ook krijgt.  Last, but not least: we helpen je bij de financiering!

Vertel mij meer!

Wat vinden anderen van ons?

Een website heeft al snel een ‘wij van wc-eend adviseren wc-eend’-gehalte hè? Bekijk daarom ook eens wat anderen te vertellen hebben over hun ervaringen met Open makelaars. In onderstaande video's komen verschillende van onze opdrachtgevers aan het woord.

review-linda

"Een gedegen onderzoek in combinatie met een aanpak die echt op maat was, gaf de doorslag om te kiezen voor Open makelaars"

Linda

€100.000,- tot €150.000,-

review-petra-en-ramiero

"Betrouwbaarheid en snel kunnen schakelen. Ze zitten niet vast in 'we doen het op één manier'"

Petra en Ramiero

€300.000,- tot €400.000,-

review-rinke

"Op een gegeven moment wordt het heel spannend"

Rinke

€ 500.000,- +

Samen op zoek naar jouw nieuwe (t)huis?

Leuk! We vertellen je er graag alles over. Laat je gegevens achter en de eerste stap is al genomen.