Hier kan je op rekenen

 • Screening van kijkers

  Heb je er wel eens bij stilgestaan hoeveel werk het is om je woning bezichtigings-proof te maken? Om over de planning met je gezin nog maar te zwijgen. Dan wil je dat alles niet voor niks doen toch? Wij screenen van tevoren de kijkers. Zo weten we zeker dat ze echt op zoek zijn naar jouw woning.

 • Serieuze bezichtigingen

  De kijkers die komen kijken hebben al een virtuele rondleiding door je woning gehad. Zo weet je zeker dat je alleen serieus geïnteresseerden op bezoek krijgt. Wel zo prettig.

 • Een vraagprijs op maat

  Op basis van jouw situatie, jouw wensen en de marktsituatie bepalen we samen dé vraagprijs. Dankzij onze vele data weten we welke prijs we moeten vragen om een bepaald resultaat te behalen.

 • Jij bepaalt wat jij betaalt

  Je hebt grip op de kosten. Bijvoorbeeld door zelf de bezichtigingen te begeleiden of zelf een Open huis te organiseren. Wil je het door ons laten doen? Graag, vinden wij leuk!

 • Open bieden

  Soms is Open bieden, ons eigen volledig transparante biedingssysteem, dé manier om een hogere prijs voor je woning te krijgen. Uiteraard is dit je eigen keuze en analyseren we eerst of het aan te raden is.

 • Picture perfect

  Het perfecte plaatje én het perfecte praatje, onze presentatie blinkt écht uit. Natuurlijk de professionele (360 graden) foto’s en goede teksten maar bijvoorbeeld ook virtual reality en een digitale maquette van je woning! We bepalen samen wat we inzetten om jouw woning zo goed en compleet mogelijk in de spotlight te zetten. Kijk zelf maar!

 • Social media

  Effectieve publiciteit voor jouw woning. Dankzij onze analyses weten we precies wie onze doelgroep is en waar ze wonen en hoe we ze kunnen bereiken. Met gerichte social media campagnes brengen we jouw woning op de juiste manier bij de juiste mensen onder de aandacht.

Alles onder 1 dak!

Alles in en rondom (t)huis perfect geregeld

Dat is onze Open community

Ook jaren na de sleuteloverdracht doen we er alles aan om je zorgeloos van je woning te laten genieten. Daarom hebben we de Open community opgericht; onze totale woonoplossing. Onze Open community is een netwerk van betrouwbare, hoogwaardige en goed geprijsde partijen. Van de beste bouwbedrijven tot de scherpste schilders en de beste badkamermonteurs. You name it, we know them (and we’ve screened them). Zo weet je zeker dat je een partij in de armen neemt die je jouw thuis met een gerust hart kan toevertrouwen.

Ontdek onze community!

Dit is onze aanpak, ben je verkocht?

Leuk! We vertellen je er graag alles over. Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende afspraak.

"Een gedegen onderzoek en dat in combinatie met hun aanpak die echt al op maat was gaf de doorslag om te kiezen voor Open makelaars"

Linda

€100.000,- tot €150.000,-

"Betrouwbaarheid en het gevoel van snel kunnen schakelen, ze zitten niet vast in 'we doen het op één manier'"

Petra en Ramiero

€300.000,- tot €400.000,-

"Op een gegeven wordt het heel spannend"

Rinke

€ 500.000,- +

Doe wat je zelf kan, de rest is Zogedaan

Je leest wat wij allemaal doen en denkt: ‘dat kan ik zelf ook wel’. Misschien beschik je over supergoede fotoskills, of kan je praten als Brugman en doe je de bezichtigingen graag zelf. Prima! Maak kennis met Daan, van Zogedaan, onze digitale medewerker die je moeiteloos door de verkoop heen helpt.

Per stap kies je wat je zelf doet en waar je ons voor inzet. Je ziet direct de kosten en met één druk op de knop zet je ons (en jezelf) aan het werk. Heb je later meer hulp nodig of wil je toch dat wij alles van je overnemen? Geen probleem, kan altijd!

Start de verkoop!

Ben je verkocht?

Leuk! We vertellen je er graag alles over. Laat je gegevens achter en de eerste stap is al genomen.