Binnenkort op Funda

Wat zeggen klanten over mij?

Wat zeggen klanten over mij?

Of mijn klanten wel of niet tevreden zijn is voor mij van groot belang. Niet alleen omdat dat zorgt voor een goede mond tot mond reclame. Veel belangrijker nog is de verdere ontwikkeling van Open makelaars. Veel van de dingen die ik doe zijn anders dan tot op heden gewoon is in de makelaardij. Dan is het wel zo prettig om te weten wat mijn klanten daarvan vinden. Maar ik ga nog een stap verder. Alle resultaten zal ik publiceren op mijn website!

Of het nou om een bezichtiging gaat, een aan- of verkoop; klanttevredenheid speelt een hele grote rol. Dat betekent dat ik niet alleen aan mijn eigen klanten (de verkopers) zal vragen mij te beoordelen. Ook aan alle kijkers zal ik vragen kort iets over hun ervaring met mij te schrijven en me te beoordelen met een cijfer. Op deze manier ontstaat er en transparant beeld voor toekomstige klanten om te bepalen of mijn werkwijze bij hun aansluit. Onderstaand volgen de eerst 2 bezichtigingsbeoordelingen:


Bezichtigingsbeoordeling van Dorien


bezichtigingsbeoordeling van Peter

Bezichtigingsbeoordeling van Peter


Naast de bezichtigingsbeoordelingen zal ik ook de evaluaties publiceren van mijn opdrachtgevers. Zij gaan mij voornamelijk beoordelen op mijn kernwaarden:
– Kwaliteit
– Flexibiliteit
– Openheid
– Creativiteit
– Prijs

Tot slot heb ik 2 oude klanten gevraagd een testimonial te schrijven over hun ervaringen met mij. Deze zal ik spoedig op mijn site plaatsen. Als voorproefje treft u hieronder het verhaal van Marre, Roel en Lasse aan:

Met een ideale mix krijg je een goede keuze!

In april 2009 zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Lasse!

Toen Lasse geboren werd, waren we erg tevreden met ons appartementje in Nijmegen.

Maar onze kleine man groeide als kool en hiermee ook onze woonwensen.

Met net een kleintje erbij besloten we ons appartement eerst maar eens rustig te koop te zetten. Ondertussen planden we een bezichtiging om ons te oriënteren op de huizenmarkt. Tijdens deze bezichtiging werden we rondgeleid door Christiaan van der Sanden.

We vonden zijn rustige, professionele en persoonlijke benadering erg prettig. We besloten daarom in te gaan op zijn uitnodiging om ons iets te komen vertellen over de verkoop van ons huis, waarna we vervolgens de keuze hebben gemaakt om met hem in zee te gaan. Dit is voor ons een zeer goede keuze geweest! Christiaan heeft er met zijn integere, directe en persoonlijke benadering voor gezorgd dat ons huis binnen twee maanden voor een mooie prijs verkocht werd. Dat was veel sneller dan verwacht en hierdoor werd de noodzaak om zelf een huis te vinden ineens ook een stuk groter.

Maar ook hierbij kregen we dankzij gesprekken met Christiaan snel duidelijk wat er allemaal mogelijk was. Tijdens de bezichtigingen hielp zijn professionele kijk in combinatie met een goed inzicht in onze wensen ons goed bij het maken van keuzes. Bij de bezichtiging van ons nieuwe huis functioneerde Christiaan als prima tegenhanger ten aanzien van ons enthousiasme en zorgde hij er goed voor dat de zakelijke kant niet uit het oog verloren werd. Daarnaast dacht hij ook met ons mee over de mogelijkheden die dit huis ons te bieden had.

Dankzij zijn scherpe onderhandelingen hebben we dit huis voor zo’n prima prijs kunnen kopen dat we nog financiële ruimte over hielden om van de badkamer onze droombadkamer te maken waar we, zeker met ons mannetje, elke dag heel veel plezier van hebben!

Als u met Christiaan van der Sanden in zee gaat, gaat u voor een makelaar met een ideale mix van passie voor zijn vak, eigenheid, eerlijkheid, kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit en creativiteit! Voor ons een ideale combinatie die er mede voor gezorgd heeft dat wij ons nu helemaal thuis voelen in ons nieuwe huis!!

Roel, Marre en Lasse Jans(s)en Christiaan van der Sanden

Tel: 06-144 777 99      end_of_the_skype_highlighting
E-mail: Christiaan@openmakelaars.nl
Website: www.openmakelaars.nl
Funda: https://www.funda.nl/makelaars/detail/?id=2262
Twitter: https://twitter.com/openmakelaars
LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/christiaanvandersandenrmt

De laatste updates

LAATSTE REFERENTIE

“Zeer prettige samenwerking gehad met Open makelaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Aanbevolen.“

Geplaatst door Verkoper van Looierstraat

Bekijk meer
LAATSTE AANBOD

Vind uw nieuwe (t)huis

Bekijk aanbod