Klinkt goed! Hoe werkt het?

 • 1. Ga naar het platform

  Ga naar ons platform voor en meld je woning aan. De digitale medewerker Daan van Zogedaan! leidt je vervolgens door verschillende stappen. Bekijk de uitlegvideo en bereken je woningwaarde.

 • 2. Vrijblijvend registeren

  Na vrijblijvende aanmelding, zet je de volgende stap. Hier kies je wat je zelf doet en waar je Open Makelaars voor inschakelt. Je ziet direct de kosten en met een druk op de knop gaan wij voor jou aan de slag.

 • 3. Woningwaarde bepalen

  Daan van Zogedaan berekent automatisch de waarde van je woning. Dit geeft een goede indicatie voor de vraagprijs. Uiteraard kunnen we samen bepalen wat de vraagprijs wordt.

 • 4. Mix zelf doen met laten doen

  Bepaal wat je zelf doet en wat je aan een makelaar overlaat. Zelf je huis op social media zetten maar hulp nodig bij de bezichtigingen? Via het platform zie je de prijzen en beslis je zelf hoeveel je uitgeeft.

 • 5. Controleer je plaatsing

  Check, check, dubbelcheck! Zet je woning online en activeer de diensten waarbij je hulp nodig hebt. Daan gaat voor je aan de slag. Je woning wordt op onze site geplaatst en de verkoop kan beginnen.

 • 6. Jouw eigen omgeving

  In jouw eigen online omgeving blijf je altijd op de hoogte van wat er gedaan is en wat er nog op de planning staat. Heb je een vraag of is er iets niet duidelijk? Daan is 24/7 bereikbaar voor je.

Klaar om je woning aan te melden bij Zogedaan?

Mooi! Daan is er klaar voor. Laten we samen starten met de verkoop van je woning. Via onderstaande button kom je terecht op de portal van Zogedaan. Neem een kijkje en start de verkoop.

Ga naar het platform

Nog niet verkocht?

We vertellen je graag meer over hoe wij een handje kunnen helpen met eigen woningverkoop. Laat vrijblijvend je gegevens achter en de eerste stap is al gezet. We nemen hierna snel contact met je op om verder van gedachten te wisselen. Je kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor in Arnhem of Nijmegen.