9,5 op Funda Open en eerlijk
9,5 op Funda Open en eerlijk Glimlach gegarandeerd

Hier kan je op rekenen

 • De kracht van data

  Een betere woning tegen een betere prijs dankzij onze schat aan data. We delen alle kennis van de woning, van vergelijkbare woningen en de markt met je. Daarmee helpen we je de juiste keuze maken.

 • De beste koper

  Wij zorgen ervoor dat jij de meest interessante kandidaat bent voor de verkoper.

 • Soepel zoeksysteem

  Eerder jouw woning vinden door ons laagdrempelige online zoeksysteem.

 • Een gratis bezichtiging

  Heb je een woning op het oog maar twijfel je over het nut van een aankoopmakelaar? We gaan graag eenmalig kosteloos mee om onze toegevoegde waarde te laten zien. Zie je het niet? Dan zit je nergens aan vast. Zie je dit wel? Dan begeleiden we je van A tot Z!

 • Grip op de kosten

  Je bepaalt zelf hoe vaak we meegaan naar een bezichtiging. Helemaal niet, één keer of elke bezichtiging? Het is helemaal aan jou.

pigy-image
Alles onder 1 dak!

Waarom zou ik geld uitgeven aan een aankoopmakelaar?

Terechte vraag!

Allereerst: de huizenprijzen stijgen en dalen door de jaren heen. Wanneer moet je instappen in de markt en vooral, tegen welke prijs? Wij kennen het volledige aanbod, al ruim voordat het op Funda staat. Daarnaast hebben we een laagdrempelig online zoeksysteem dat veelal voorafgaand aan Funda de woningen beschikbaar heeft.

Omdat we van jou de beste koper maken, is de kans veel groter dat je deze woning ook krijgt!

Ook kunnen we (bijna) in de toekomst kijken. We weten hoe lang het duurt voordat een vergelijkbare woning weer op de markt komt. En omdat we prijsontwikkelingen door kunnen rekenen, weten we ook wat deze zal kosten. Nog een moneysaver: we weten in welke staat en voor welke prijs vergelijkbare woningen zijn verkocht. Zo weten we dus of de prijs realistisch en eerlijk is. En last but not least: wij behartigen jouw belangen, waar de verkoopmakelaar enkel de belangen van de verkoper behartigt.

Lees meerLees minder Vertel me meer
community_pas

De Open community. Alles in en rondom (t)huis perfect geregeld

Ook na de sleuteloverdracht willen we jou zorgeloos van je woning laten genieten. Daarom hebben we de Open community opgericht; onze totale woonoplossing. De Open community biedt een netwerk van betrouwbare, hoogwaardige en goed geprijsde partijen. Van bouwbedrijven tot de beste schilders en vakkundige badkamermonteurs. You name it, we know them (and we’ve screened them). Zo weet je zeker dat je een partij in de armen neemt die je jouw (t)huis met een gerust hart kunt toevertrouwen.

Ontdek de Open community!

Wat anderen van ons vinden

Het heeft toch vaak een hoog ‘Wij van WC-Eend adviseren WC-Eend’-gehalte zo’n website hè? Daarom laten we graag onze opdrachtgevers aan het woord.

review-linda

"Een gedegen onderzoek en dat in combinatie met hun aanpak die echt al op maat was gaf de doorslag om te kiezen voor Open makelaars"

Linda

€100.000,- tot €150.000,-

review-petra-en-ramiero

"Betrouwbaarheid en het gevoel van snel kunnen schakelen, ze zitten niet vast in 'we doen het op één manier'"

Petra en Ramiero

€300.000,- tot €400.000,-

review-rinke

"Op een gegeven wordt het heel spannend"

Rinke

€ 500.000,- +

Wil jij ook de beste koper worden?

Leuk! We vertellen je er graag alles over. Laat je gegevens achter en de eerste stap is al genomen. We nemen hierna snel contact met je op om verder van gedachten te wisselen. Je kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor in Arnhem.